Land køkken farve ideer

December 24

Land køkken farve ideer

Varme og hyggelige er to ord, der definerer land køkken stilen udsmykning. Farve er et vigtigt aspekt til at gøre dit køkken føler, imødekommende og indbydende. Der er ingen særlig palet for landkøkken undtagen den du vælger at oprette. Der er variationer fra landstil fra som du kan vælge, hvilket giver dig mulighed for at finde de farveskemaer, der passer til din stil. Hovedidéen er at vælge farver, der gør du nyder dit køkken.

Sort, hvid og rød

Bringe et klassisk look til dit køkken med disse farver, der fungerer godt med hinanden. Denne farvepalet skaber en muntre stemning til ethvert køkken. Hvis du har hvide eller sorte apparater, vil disse farver forbedre dit værelse dramatisk. Bringe i byger af red ind i dit køkken med vaser, vindue behandlinger og andet tilbehør. Display matchende antikviteter og loppemarked finder i kabinetter. Bruge en kombination af rød, sort og hvid tepotter og dunke. For en ekstra udseende, der fremhæver land-tema, skal du bruge håndklæder og tilbehør med kontrol. Du kan selv arrangere fliser i et ternet mønster at samle udseendet.

Jordfarver

Dybe brune, rige grønne og reds gøre land køkkener føle varme og indbydende. Brug træ overflader, såsom kabinetter og en slagter blok, til at spille off disse farver. For at forstærke den jordnær føler, vælger kurve og tæpper, der integrerer farver i den dybe Skov i dem. Tilføje tekstur til et værelses udseende med ironware, som øger også dybe farver af jorden. Kigge efter en smedejern lysekrone eller tabellen til at hjælpe med at opstille humør til dit køkken. Tilføje steder af farve, blå eller gul med et par tilbehør til at holde rummet interessant. Bruge lysere farver på vindue behandlinger til at holde rummet fra følelse for lukkede.

Dæmpede, naturlige landskab farver

Gå med en varm, indbydende fransk landkøkken med dæmpet, naturlige farver findes i landskabet. Tænk på tilføje farver du kan se udefra, som bleg greens og forskellige nuancer af brun, orange og røde til at afspejle farverne fra en fransk landskab. Male vægge med gyldne nuancer såsom sennep gul eller smør. Brug naturlige træ så meget som muligt til at forbedre stemningen i rummet med bjælker og kabinetter. Hænge vindue behandlinger og dække barstole med tekstiler, der supplerer din væg farver. Brug tæpper, der afspejler det naturlige look samt gøre dit køkken føler indbydende.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com