Land spisestue ideer

November 27

Land spisestue ideer

At have et tema, når du dekorere et værelse er en fantastisk måde at personliggøre pladsen og gøre det mere behageligt at bruge. Én mulighed for at dekorere en spisestue er et country tema. Uanset hvad din grund--sydlige arv, en kærlighed til cowboy film eller en forkærlighed for country musik--dette designtema giver dig mulighed at fremvise din personlighed.

Væg opkald

Prøv et vægmaleri, der taler til dit land tema. Leje en professional eller prøv din egen hånd på maleri en cowboy ridning gennem et kuperet terræn, flere cowboys med en besætning med kvæg, en landmand i feltet, en flade af prærien ved solnedgang eller en gruppe af square dansere. Eller bare bruge land-inspirerede farver: rød, hvid og blå; nuancer af brunt til at repræsentere de ørken eller blå og hvide eller røde og hvide striber at efterligne Zefyr.

Montering møbler

Husk country tema, når du vælger dit bord, stole og andre stykker til spisestuen. Søg træ stykker. Overvej at bruge en rustik bænk i stedet for stole. Hvis du bruger stole, re dække Sædehynder med læder og ruskind. Guffe en gyngestol i et hjørne. Og du behøver ikke at købe nye. Købe brugte møbler eller genbruge stykker du allerede har, ved hjælp af sandpapir eller knitrer maling for at give dem en ru, forvitret look.

Decor massevis

Bruge land accenter her og der for at spille op dit tema. Erstatte den run-of-the-mill lampen eller loft fan med en lysekrone, der fungerer godt i et land værelse. Binde et tørklæde på ryggen af stole. For dine gardiner, bruge chambray, jute eller striber. Hænge en vogn hjul, en krans af grene eller et indrammet land-tema maleri på væggen. Eller være en smule mere finurlig og hænger en indrammet gammeldags "WANTED" plakat, en udvidet dækning fra dine foretrukne land musikalbum eller plakat fra din favorit western.

Fantastisk tabel

Du kan virkelig gå landet med spisebordet, selv. For din dug og servietter sadler brug nogen af ovennævnte tekstiler, eller se online eller i syning levering butikker for materiale med mønstre såsom cowboys, spurs. For din centerpiece, prøve at bruge en motorhjelm eller cowboy hat, en spole af reb, et sæt af hestesko eller branding strygejern. Bruge alene eller i en gruppering. Eller bruge en levende midtpunkt: en potteplanter cactus eller murer krukke fuld af friskplukkede krydderurt.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com