Land & traditionel udsmykning idéer

January 14

Uanset om du nyder varmen i et landkøkken eller afslappet elegance af traditionel stue, kan du opnå enten udsmykning stil med de følgende tips. Der er mange ligheder mellem land og traditionel udsmykning, især i køkkenet, men de væsentligste forskelle er i den overordnede føler værelser. Land indretning er komfortable, varme og hjemlig; Traditional-værelse design er varme og komfortable, men med et strejf af formalitet.

Stue

Dekorere din traditionelle stue med komfortable, polstrede møbler lavet af stribet silke, floral brokader eller solid, naturlige læder. Du kan mikse og matche type og print af tekstiler i traditionelle stue, så længe de farver og designs supplerer hinanden. Plaider bruges i både traditionelle og landlige stuer. Rød er en fremherskende farve i land-stil hjem og matches med nuancer af blå, grøn og brun, også kan være fundet i traditionelle stuer.

Land stuer kan have forkerte træ møbler, der blander godt, ligesom fyr og eg; dog er traditionelle stuer defineret ved at matche woods, ofte kirsebær eller mahogni. Arranger møbler omkring et knudepunkt ligesom en pejs, karnap eller underholdningscenter.

Soveværelse

Din traditionelle soveværelse kan omfatte en himmelseng med høj, dekorative indlæg eller kortere, dronning Anne-stil stillinger med dekorative hovedgærde. Land soveværelser også kan omfatte en plakat seng, men møblerne er typisk lavet af fyr eller eg, i stedet for kirsebær eller mahogni som i den traditionelle soveværelse. Land Soveværelsesmøbler er ikke så poleret som i en traditionel soveværelse, med forkerte stykker arbejder sammen som de gør i et land levende rum. Blomster, plaid og chintz stof dækker strøelse og siddepladser i begge stilarter af soveværelser. En traditionel soveværelse kan have en sengen bænken til at matche de andre Soveværelsesmøbler; et land soveværelse kan have en cedar brystet.

Køkken

Et landkøkken kan omfatte glas-panelet dørene på nogle af dine overskabe eller kobber gryder hængende over en ø. Du kan male eller pletter din træ kabinetter i forskellige nuancer og farver, fra cremet beige til dyb rød, afhængigt af hvilken type af træ, du vælger. Fyr og eg er populære valg for land køkkener, både for kabinetter og gulvbelægning. Dekorere din traditionelle køkken med eg, kirsebær eller ahorn kabinetter og gulve, i en matrix af farvevalg fra rig brun til lyse hvidt. Glaspaneler i en traditionel-køkken kabinet dør være ofte ikke har ruder, men kan have lodrette mullions eller skrå, frosted eller ætset. Indbygget plade stativer er fælles tilbehør i et traditionelt køkken; land køkkener har dekorative reoler. Både land og traditionelle køkkener kan have udsat mursten, slagter-Block bordplader og sprøge vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com