Land udsmykning idéer til et lille hjem

February 9

Land udsmykning idéer til et lille hjem

Land udsmykning idéer kan omfatte en række forskellige udseender og stilarter. Traditionelle land udsmykning kan indarbejde Zefyr eller plaid stof, mens en rustik eller lodge country look har normalt store stykker af tunge træmøbler. Undertiden land udsmykning kan opnås blot ved udstikker nogle flettede tæpper og sad ud land-tema accenter. For at få land look til et lille hjem, er der adskillige konkrete idéer kan du prøve.

Lyse farver

Mange land udsmykning temaer gå til et naturligt look ved hjælp af en masse umalet træ, men når værelser er små disse mørkere farver kan gøre rummet føler sig endnu mere trange og begrænse.

Den nemmeste måde at åbne op i et lille rum er at gøre det let og lys. Overveje maleri vægge, loft og gulve en lys farve--Hvidte er særligt attraktive for et land udseende, især når du har panelet stil vægge.

Bære igennem med lys farvet maling på vinduesrammer samt. Gå uden vindue behandlinger for en traditionel land look, eller bruger ren og skær stof paneler draperet omkring vinduesrammen til en blødere, mere romantisk touch.

Mindre er mere

Når et værelse indeholder en masse rod, gør det rummet føler trange og overbelastede. Ved at sætte ting væk og skalering tilbage på dit land udsmykning accent stykker, skal du oprette en meget roligere og mere åben føler til rummet. Øge denne effekt selv yderligere ved at vælge bare et par stykker af møbler til værelse i stedet for mange. Ved hjælp af kun én stor sofa, for eksempel, vil et lille værelse faktisk føler større end hvis du bruger flere stole og borde.

Åbenhed

Oprette en åben følelse i ethvert rum ved omhyggeligt at vælge landstil møbler. I stedet for en stor slagter blok bord i spisestuen eller morgenmad krog, for eksempel gå med en runde piedestal version, der skaber ekstra benplads. Et glas top tabel vil gøre rummet synes endnu større. Og i stedet for at bruge traditionelle lænestole i stuen, Vælg armless versioner, der ikke blot skabe flere visuelle rum, men gør det nemmere at manøvrere rundt om dem som du går gennem rummet.

Køkken hylder

En klassisk land udsmykning idé, der arbejder vidunderligt i små køkkener er at erstatte regelmæssig over counter kabinetter med åbne hylder. Maleri reoler samme farve som væggene hjælper dem blande, og omhyggeligt opsætning af din visning af retter og glasvarer vil tillade dig at bruge dem som dekorative elementer selv når de ikke er i brug. Glasvarer på åbne hylder er særlig tiltrækkende, fordi lys kan passere gennem, at gøre det synes som om mindre plads er taget op.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com