Land udsmykning med røde farveskemaer

March 20

Udsmykning i landlig stil med røde farveskemaer kan være smuk. Det er også let at overdrive det med røde. Der er et par vigtige faktorer at overveje, når du ønsker at bruge rød i hele dit hus. Rød virker i næsten ethvert rum i huset - det er bare i skyggen og det tilbehør, der ændres. Der findes en masse forskellige valg på markedet, som gør din udsmykning hjemlige og personlige.

Instruktioner

•Vælg tøjet første, herunder stof til sengetøj, gardiner eller duge. Vælg en vigtigste stof, der omfatter såvel røde som andre farver, så du får en farvepalet til at arbejde. Ser for småt mønstre, såsom checks eller små blomster til at gå sammen med land-tema.

•Vælg koordinere tekstiler, såsom legemer, striber eller andre udskriver at gå med det vigtigste stof valg. Holde sig væk fra fed prints eller bredbånd, som disse kan aflede opmærksomheden fra land udseende.

• Indsamle maling chips fra maling eller hardware butik. Vælge fra en bred vifte af røde nuancer, som du kan finde, at en du ikke kunne rigtig lide i butikken er et perfekt match til nogle af røde i tøjet.

•Lay ud af alle dine stoffer. Vælg maling farve, der fungerer bedst sammen med alle dine udvalgte tekstiler. Vælge en koordinerende maling farve, såsom creme eller grøn for at tilføje land look til din trim.

•Paint værelse i dit valgte rød farve. Fjerne alle møbler, og sæt maler tape rundt alle trim. Prime væggene med en mørk-tonet primer til at minimere antallet af frakker af rød maling.

Forpakket nye eller brugte møbler, der passer til dit land indretning. Brug mørke træsorter specielt til at gå med røde i dit land udsmykning.

•Tilføj tilbehør til dit værelse, som en vase af vilde blomster, Americana billeder eller andet tilbehør, der har en nuance af rød, der går med din maling eller tekstiler. Binde et red-kontrolleret bånd omkring en vase til at tilføje til landet føler.

Tips & advarsler

  • Det er meget lettere at vælge stoffet før du vælger nogen rød maling. Hvis du vælger maling først, du begrænse dine muligheder med hensyn til stof valg, men hvis du vælger stofferne først, du give dig selv flere muligheder i form af nuancer af røde, der er i stoffet.
  • Kigge efter møbler på sparsommelighed butikker og loppemarkeder. Du kan enten bruge møbler i en nødlidende land look eller refinish det i en mørk plet for en anden stil af land look.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com