Land udsmykning Tips ideer

November 25

Land udsmykning Tips ideer

Primitive og rustikke er blot nogle af de ord, der bruges til at beskrive det land-stil tema. Landlig indretning er også kendt som "tidlig amerikanske" stil udsmykning, som legemliggør enkelheden af Americas allerede i år. Denne stil er perfekt til store loppemarked fund eller dem at udforme deres egen kvalitet elementer.

Træ overflader

Træ er nøglen til et rustikt udseende i landlig stil. Træ, selv skal være enkel, plain og upoleret; Hvis træet har synlige ridser og chips øger det kun den naturlige look. Brug håndskårne eg, valnød, kirsebær og pine for kabinetter, tabeller og senge. Bringe skønhed i naturtræ med puder fyldt med farve. Brug små træ elementer som skåle til sofabord eller hylder til at holde bøger, figurer, osv.

Belysning og tekstur

Møbler lavet af vidjer og kurve lavet af willow er billig og behagelig tilbehør. Terracotta tallerkner, kopper og tallerkner er tilgængelige i mange typer af glasurer, der vil tilføje land farve til ethvert rum i huset.

Belysning i en landejendom er også afgørende at land look. Bruge levende flamme fra et stearinlys eller en vintage kandelabre for spisning område og væg sconces med stearinlys til stuen.

Tekstiler

Bomuld, uld eller en anden naturlige stof øger den rustikke fornemmelse i hjemmet. Kast for sofaen skal være fremstillet af bløde og naturlige farver; dug til køkkenbordet skal broderes. Gamle quilts, der er falmet med subtile farver vil medvirke til at skabe en gammeldags land føler.

Accenter

Komplet landlig indretning med frisk krydderurt på bordet, sengetøj med blomstermotiver design, og døren kranse lavet af pinde eller andre naturlige materialer. At gøre disse kranse fra bunden ud af pinde og grene fundet nær hjemmet vil tilføje et personligt præg.

Der er mange elementer i country-stil. Gå af værelse blande og matche stilarter for at skabe et look, der er unik.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com