Land udsmykning Tips til soveværelser

November 15

Landet udsmykning stil er kendetegnet ved en afslappet, hyggelig, indbydende atmosfære fyldt med naturlige teksturer og bløde, naturlige farver. Soveværelset er en af de bedste steder at indarbejde land indretning. Skabe en smuk, afslappende oase ved at tilføje et par land hånd til dit soveværelse.

Vælge et enkel møbler stil

Vælg den stil, der passer bedst til den stemning, du forsøger at oprette. Vidjer møbler antikke eller mission-stil vil fungere godt. Hvis du foretrækker at bruge træ møbler, holde sig til klassikere som eg, fyr, kirsebær eller valnød. Tilføje en antik kommode med spejl og håb brystet ved foden af sengen.

Smide tæpper

Smide tæpper tilføje endnu et lag af afslappet komfort og charme til en landlig soveværelse. Bruge store uld område tæpper eller blot scatter kludetæpper i hele lokalet. Ikke alene vil de varme dine fødder på kølige morgener, de tilføjer farve og tekstur på gulvet.

Tilføje lamper

Porcelæn, keramiske eller træ lamper med enkle, naturlige-tone gråtoner tilføje en dekorativ appel, der er i overensstemmelse med land stil tema på dit værelse. Om aftenen kan du undgå at tænde lys, overhead lys og nyde de varme puljer af lys disse lamper oprette.

Opmærksomme på farve ordningen

Bruge bløde, naturlige, dæmpede farver gennem dit soveværelse. Male væggene en blød robin egg blå eller en cremet antik hvid. Vælg en gammeldags quilt til din sengetæppe og læsse det høje med flere pyntepuder, at koordinere med rummets farveskema.

Tilføje et par ekstra

Placer lacy doilies på night-stands og dressers. Sætte en porcelæn kande på kommoden og fyld det med blomster. Inkludere en glide-dækket stol med en comfy chenille kast for læsning eller bare afslapning.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com