Landskab barkflis Pads for træer

October 21

Landskab barkflis Pads for træer

Gartnere kæmpe ofte ukrudt og fordampning, når de forsøger at opretholde deres favorit planter. Mulching har fungeret som en ikke-kemiske måde at bekæmpe disse planter, men mange typer af dækningsmateriale kræver en masse arbejde at opretholde. Heldigvis, produktudviklere har frigivet barkflis pads, der kommer fra brugte dæk.

Sammensætning

Barkflis puder er fremstillet af forskellige materialer, der kommer fra brugte dæk. Dæk bliver ubrugelige, når de opretholde en vis skade, især efter flere punkteringer. Dæk bruge en kombination af syntetisk gummi, naturgummi, ledninger og stof. Naturgummi er et materiale, fremstillet af planter og har egenskaber af elasticitet. Barkflis puder også have helbredes bindemiddel, som holder gummigranulat sammen. UV lys stabilisatorer og antioxidanter øger holdbarheden af barkflis puder. Pads har slidser, som er delvis skåret og interlock med hinanden.

Formål

Barkflis fungerer som en barriere for de fleste objekter som frø og ukrudt, men har en porøs karakter, der giver fugt og luft gennem. Barkflis fungerer som isolering, så træet ikke bliver for koldt om vinteren. Også, barkflis puder til at forhindre nogle af roden sygdomme, som lider under træer. Barkflis puder kan tilskynde regnorme til live i jorden, da barkflis pads beskytter regnorme fra solen, der kan tørre orme ud, slå dem ihjel. Disse regnorme hjælpe lufte jorden for at træet kan mere nemt at tegne op næringsstoffer.

Miljøhensyn

Selvom barkflis pads indeholder syntetiske materialer, designe fabrikanterne normalt dem til at ligne de er en naturlig del af jorden. Eftersom de bruger genanvendt dæk, hjælpe de miljøet. Også, bioklip generelt hjælper miljøet ved at reducere behovet for at bruge kemiske ukrudtsmidler til bekæmpelse af ukrudt. Herbicider kan forblive i jorden i en lang periode og kan sive ned mod andre dele af jorden, at utilsigtet skade andre planter. Disse barkflis puder reducere vedligeholdelse nødvendig, da naturlige metoder til bioklip kræver hyppigere genbestilling.

Ansøgning

Når du anvender barkflis puder, bør husejere forlade en plads nær bunden af det træ, der giver træet vejrtrækning plads. Også, træer bør ikke have mere end ét lag barkflis pad eller andet barkflis vil skabe ideelle betingelser for skadelige insekter og sygdomme, der kan angribe træet, dræbe træ inden for et par år. Når kompostering, bør gartnere lægge barkflis over kompost, således at barkflis kan sænke temperaturen af barkflis og også reducere fordampning.

Sorter

Nye barkflis pad udviklere har udgivet forskellige farve barkflis puder, giver forbrugerne en bredere vifte af muligheder. Oprindeligt, forbrugerne kunne kun bruge brun barkflis puder. Men nye barkflis puder kommer i rød og multi-farve. Disse ekstra farver opfordrer flere forbrugere til at bruge denne teknologi.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com