Landskab belysning til træer

December 24

Landskab belysning til træer

Landskab belysning bruges til at fremhæve forskellige dele af dit landskab, herunder træer. Der er forskellige typer af landskab lys og teknikker, der kan bruges. Det er også vigtigt at placere landskab lys korrekt, så de forbedrer omridset af din træer. Forskellige lys kan bruges til forskellige træer.

Typer

Der er mange typer af landskab lys at vælge imellem. Solar landskab belysning kan bruges til at fremhæve et træ. Solar lys tændes automatisk efter mørkets frembrud. Godt lys er delvist skjult i jorden og er rettet opad. De er ofte brugt til belysning store træer. Metalhalogen projektører er en lille type af projektør, der giver en bred bom opad for at fremhæve et træ. Haven projektører er rettet mod et bestemt træ eller sætte ind i træet, så det er mærkbar i mørke.

Teknikker

Silhuet et træ ved at sætte et landskab armatur bag et træ. Dette kaldes også baggrundsbelysning. Månen belysning er når du sætte belysning fastholdelsesanordningen i træet og direkte det nedad, så lyset skinner igennem grenene. For at bruge teknikken, uplighting, er armaturet placeret i bunden af træet på jorden eller monteret direkte på stammen til at skinne lys gennem grenene.

Positionering

Landskab lys bruges til at fremhæve træer kan også spejle nogle lys i din have, gårdhave, dæk eller swimmingpool. Lysene skal placeres i eller under træer, så de er skjult. Eksperimentere med lys på forskellige vinkler eller positioner, indtil du finder den ønskede nøjagtige effekt. Hvis du har en række af træer, sætte en landskab lys i et område, hvor strålen er rettet igennem dem. Lysene skal være placeret direkte i træer, der er modne. Læg ikke for mange lys i eller omkring dine træer eller det kan ikke give den tilsigtede virkning.

Slags træer

Landskab lys kan tilføje skønhed til blomstrende træer, som f.eks crape myrtle, dobbelt-pink rose eller rød kornel. Placer inventar, så lyset sigter mod toppen, så det lyser spidsen af grenene. Sigter mod flere lamper for tæt-baldakin løvfældende træer som eg, ahorn og chestnut, så lyset skinner direkte ind i løvet. Sætte et armatur nær bunden af et træ for open-baldakin løvtræer som valnød og birk. Denne måde, det lys træ fra nedenunder.

Lav spænding belysning

Lav spænding landskab belysning, en nem måde at tilføje lys til din landskab, der ofte bruges til at skinne lys på træer. Denne type belysning behov for en transformer, lav spænding elektriske kabel og inventar. Lav spænding belysning giver mindre strøm, belysning, så flere lavspænding inventar er nødvendige for at lette store træer. Den højeste pære effekt tilgængelig er 50 Watt for landskabspleje lys. Normalt, er jo højere watt, de mere lys produceret. En type af lav spænding belysning for træer er en projektør, som har en retningsbestemt stråle.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com