Landskab stof typer

June 28

Landskab stof typer

Gartnere bruger ofte landskab stof som en barkflis for at holde jorden fugtig, til at tillade luft at strømme ind og ud af haven senge, og at holde ukrudtet i Ave. Landskab stof eller geotekstil er også en simpel base for bark mulch. Tyk landskab stoffer koster ofte mere, men kan sidste i et årti eller mere, mens tynde landskab tekstiler kan kun sidste for et par sæsoner.

Perforeret landskab stof

Perforeret landskab stof har små huller. Størrelsen af hullerne bestemmer, hvor meget luft og vand flow gennem stoffet. Perforeret stof form en letvægts barriere i haven senge.

Vævet landskab stof

Vævet landskab stof er vævet i en kryds og tværs mønster. Dette landskab stof er tætte og stopper solen fra at nå ukrudt under stoffet. Dette forhindrer ukrudt i at spire. Selvfølgelig, vil andre planter ikke spire enten, så du bliver nødt til at have huller i stof til dine eksisterende planter.

Ikke-vævede landskab stof

Needle hullede eller ikke-vævede landskab stof er lavet på lang sigt. Det er en god liner til områder hvor du er ved at opbygge en lille vådområde og skal indeholde vand eller hvor du skal indeholde jord i mange år. Vævet landskab stof er meget holdbare og bliver ikke rive.

Spundet-bonding landskab stof

Spundet-bonding landskab stof ligner et edderkoppespind og svært meget at rive. Dette gør det et godt valg for områder hvor trærødder kan stikke gennem eller dyr kan rive på stoffet. Det er også fremragende til foring veje. Luft og vand flytte nemt gennem dette stof.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com