Landskab vægmaterialer

January 13

Landskab vægmaterialer

Støttemure er en vigtig del af nogle hjem landskabspleje, især når du bor i et kuperet område. Et landskab støttemur tillader dig at have flere niveauer af græsplæne, hver med niveau klasse eller en meget blid skråning. Vælge det rigtige materiale til din nye væg baseret på faktorer af omkostninger, nem installation og æstetiske udseende.

Sten

Stenvægge kan være den mest behagelig for øjet, men har tendens til at være tidskrævende at oprette. En simpel murbrokker wall har en naturlig udseende, skråt lidt bagud mod toppen og tykkere på bunden for ekstra stabilitet. Finde sten der passer stramt sammen er svært, selv om dette problem kan omgås ved at udfylde hullerne med grus. Tilføje mørtel på væggen kan styrke det yderligere, men denne type af væg er en af de dyreste. Skære sten, Klippestykker og ansigt sten mortared til et betonfundament er andre muligheder.

Træ

Trævægge er mindre udbredt end de engang var, men stadig gøre en attraktiv tilføjelse til et landskab eller hus med en rustik look. Træ er også meget billigere end sten, så du kan bygge større vægge til lavere priser. For at give styrke, de fleste træ vægge er bygget med "deadmen", eller forankring timbers indstillet vinkelret med jævne mellemrum ind i siden af landskabet. Træ vægge skal behandles med konserveringsmidler at forhindre rådner op over tid.

Beton

Betonblok vægge har tendens til at være nogle af de billigste til at bygge, mens det stadig giver en høj kvalitet udseende. Blokke findes i mange dekorative stilarter, der spænder fra fast-faced sorter til tre-vejs split med skrå kanter. Forvitret blokke af varierende størrelser arbejde til at give en naturlig, mosaik udseende. Beton blokke varierer bredt i interne struktur, samt, med hule kerner til at blive fyldt med grus eller læbe og pin systemer for større stabilitet. Solid beton vægge er også muligt, men disse kommer med risikoen for eventuel grimme revner.

Mursten

Murstensvægge kan bruges næsten ligesom betonblokke, adskiller sig primært i tilsætning af mørtel. Mursten er lavet af ler eller andre naturlige materialer, men får en regelmæssig form for nem stabling. Dette, kombineret med den ekstra omkostning af mørtel at holde væggen sammen, gør en mur, en af de dyrere, omend attraktive muligheder. Mange murstensvægge er mortared til et betonfundament, til at sikre maksimal styrke.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com