Landskab virksomheder, der specialiserer sig i økologiske køkkenhaver

October 14

Landskab virksomheder, der specialiserer sig i økologiske køkkenhaver

Økologiske køkkenhaver er designet til at være vedligeholdes uden brug af syntetiske kemikalier, og er et stadig mere populært valg for dem, der søger miljøvenlig landskabspleje løsninger. Landskabspleje virksomheder, der specialiserer sig i bæredygtig design kan gennemføre en plan for en økologisk køkkenhave, der bruger naturlige metoder til vanding og skadedyrsbekæmpelse kontrol og er blidere på jord og planter. De uddanner også klienter på hvordan man kan opretholde en økologisk køkkenhave.

Mariehøne landskabspleje

Mariehøne landskabspleje er en akkrediteret økologisk landskabspleje virksomhed betjener kunder i Connecticut. Mariehøne landskabspleje noter på sin hjemmeside det er lidenskabelig omkring oprettelsen af økologiske og vegetabilske haver, der bliver et fristed for fugle, bier og sommerfugle. Økologiske haver er designet til at kombinere grøntsager og urter med indfødte planter og blomster og Ladybug landskabspleje udfører en site analyse af en kundes værftet før designe en brugerdefineret køkkenhave og er medlem af den nordøst økologisk landbrug forening, der sætter standarder for økologisk jord pleje, der er fri for syntetiske gødningsstoffer og pesticider.

Mariehøne landskabspleje

860-940-9285

ladybuglandscaping.org

Equinox landskab konstruktion

Baseret i det nordlige Californien, giver Equinox landskab konstruktion økologiske landskab design tjenester til kunder i Marin og Sonoma amter. Equinox giver klienter med alle de tjenester, der er nødvendige for at starte og vedligeholde en økologisk køkkenhave, herunder beskæring, gødskning, plantebeskyttelse forvaltning og kunstvanding vedligeholdelse. Et af Equinoxs specialer er spiselige haver, som er helt økologiske grøntsager, frugttræer og urter. Equinox kombinerer grøntsager og frugter med flerårige planter og blomster; Det er deres tro på, at denne kombination hjælper alt plantet i haven for at trives. Equinox noter på sin hjemmeside, at det er trænet af Marin County Municipal vand District vand bevarelse, og kan designe og oprette et vandingssystem, der vil ordentligt vand haven uden at bruge for meget vand.

Equinox landskab konstruktion

1435 teknologi Lane, Suite B11

Petuluma, CA 04954

415-456-6480

Equinox-landscape.com

Min lokale have

Min lokale Garden tilbyder økologiske vegetabilske haven design tjenester til klienter i det nordlige og centrale New Jersey. De leverer tjenesteydelser såsom at installere højbede af sten, træ og wire, levere blandinger af jord og kompost, og installere vandingsanlæg, hegn, bee nældefeber og kompost placeringer. Derudover plante de økologiske frø og stiklinger. Min lokale haven kan også designe på tagterrassen eller urban økologiske haver for kunder, der har pladsproblemer. Sammen med beboelse klienter hjælper min lokale haven skabe haver i senior Fællesskaber og skoler og tilbyde konsulentydelser, der tog håbefulde gartnere sådanne færdigheder, hvordan for at fange vand, og hvad planter er ideelle til at vokse i New Jersey.

Min lokale have

Bernardsville, NJ 07924

908-432-2198

mylocalgarden.com

FernCreek Design

FernCreek Design har specialiseret sig i bæredygtige landskabsdesign, herunder økologiske grøntsager og urter haver for kunder i regionerne Catskills og Hudson Valley i New York. FernCreek hjælper kunder med at vælge en ideelle sted på deres ejendom, der vil tilbyde nok sollys til grøntsager og urter til at vokse. Fordi jorden i Catskills og Hudson Valley er stenet, planter FernCreek økologiske køkkenhaver i højbede lavet af skarntyde og fyldt med kompost. Dette reducerer chancen for ukrudt udvikler og forårsager skade på sætteplante grøntsager og urter. For at holde rådyr, som er almindelige i upstate New York, anbefaler FernCreek, at kunderne har et red-cedertræ hegn installeret. De kan også hjælpe kunderne med at vælge og installere et vandingssystem, der vil holde jorden fugtig mens du bruger som lidt vand som muligt. FernCreek Design er et medlem af den nordøstlige økologisk landbrug Association.

FernCreek Design

Glen Spey, NY 12737

585-309-2397

ferncreekdesign.org


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com