Landskabspleje design for en indkørsel med sten

October 19

Landskabspleje design for en indkørsel med sten

Knust sten indkørsler er en populær type landskab design. Ikke alene er rock indkørsler æstetisk tiltalende for front eller side af hjem, men de kan give en god overflade for biler til kørsel og park på. Der er et par problemer med design og installation af en knust rock indkørsel, dog, og beslutningen om at gøre det skal gøres omhyggeligt.

Fordele

Der er flere fordele ved at bruge skærver til din indkørsel landskabspleje design. I forhold til andre typer af indkørsler, såsom cement, er skærver relativt billig. Det skaber en stærk hindring for væksten af græs og ukrudt, og kan give forsiden af dit hjem en poleret look. Skærver er også holdbare og vil vare i flere år før skulle udskiftes.

Type af Rock

Når du har taget beslutningen om at installere en knust rock indkørsel, er der flere designfunktioner til at overveje. En af de vigtigste er typen af rock, du vil bruge. Forskellige typer af bjergarter har forskellige farver, teksturer og kvaliteter. For eksempel, grus knust sten indkørsler er normalt mørk i farven, og på grund af uregelmæssig form og skarpe kanter på klippen, disse indkørsler tendens til at blive tætpakket over tid, at gøre en glat overflade. River rock, på den anden side kommer i en række nuancer fra lys til mørk, og fordi stenene er slidte glat af vand, skaber en bumpier overflade end grus.

Cinder Rock

Et interessant materiale, som bliver stadig mere populære for indkørsel landskabspleje design er slagger rock, en type af vulkansk rock. Aske sten er lys i farven og ofte uregelmæssige i form, og kommer i en bred vifte af størrelser. Denne rock type er populære til indkørsler, fordi dens porøs struktur og uregelmæssig form gør det fremragende til dræning; vand ikke kan samle på indkørslen. Det også pakker ned fast, hvilket resulterer i en glat, glat overflade med tiden.

Køb skærver

Skærver er normalt sælges af den cubic yard--27 kubikfod. Når du har købt, leveres rock typisk ved hjælp af en dump lastbil; derefter arbejdstagere (eller boligejer) glat ned rock over indkørsel med rake-lignende specialværktøj. Det er en god idé at hyre en indkørsel entreprenør til at hjælpe dig med at beslutte hvilken type af rock at købe og håndtere installationen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com