Landskabspleje for meget moderne hjem

December 16

Landskabspleje for meget moderne hjem

Moderne indretning søger at eliminere overdreven dekoration og værdier lige linjer og rette vinkler frem bølgende kurver. For at maksimere denne look, dekorere inde og uden for dit hjem i en moderne stil, der vil efterligne dit hjem meget moderne design. Dette indebærer landskabspleje dit hjem med moderne designelementer som rene linjer, uberørte flader og monokromatiske farver. At holde en moderne have og Landskabsarkitektarbejde søger uberørte kan tage længere tid at vedligeholdelse end en travl engelsk have, fordi det kræver konstant vedligeholdelse. Vær opmærksom på dette, før du beslutter dig til liggende dit hjem på en moderne måde.

Instruktioner

•Anvend en hækkeklipper at trimme hække og buske, således at de danner rette vinkler. Lægge en plan over hække for at sikre at hække er selv og niveau. Disse rette vinkler vil efterligne den moderne design af dit hjem.

•Sæt monokromatiske sten af en neutral farve rundt i bunden af træer. Moderne arkitektur bruger ofte en eller kun et par neutrale eller jorden-tonet farver. Placere dem i bunden af træet vil dække de trærødder og snavs, og vil gøre det landskabspleje ser uberørt og moderne.

•Udskift brosten med skifer sten skåret i lige linjer og skarpe vinkler i stedet glat buede kanter og afrundede sider. Vælg vinkler og linjer, der svarer til dem i din moderne hjem design.

•Lay mos omkring dit hjem, omkring skifer brosten eller omkring træer. Lyse grønne mos vil supplere de andre neutrale toner, der bruges i din landskabsarkitektoniske og dit hjem uden at blive vist for travlt. Lægge mos over snavs og vand det. Mos vil til sidst blive fastgjort til jorden.

•Edge græsplæne ofte til at sikre, at der er rene og lige linjer mellem kanten af din plæne og din skifer brosten, fortove og indkørsler. Bruge en græsplæne edger for at udjævne hjørner af plænen.

•Opret rock haver i områder af din have og græsplæne der er tomme. Arrangere sten i forskellige størrelser omkring hinanden at tilføje interesse for din landskab.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com