Landskabspleje i Hawaii: de bedste planter

August 13

Landskabspleje i Hawaii: de bedste planter

De bedste planter til landskabspleje i Hawaii omfatter hjemmehørende arter, der tilbyder lethed af formering, lang levetid i landskabet og æstetisk værdi, ifølge University of Hawaii. At få planter fra kommercielt dyrkede kilder hjælper med at holde planterne fra at blive udtømt i naturen.

Jordbundsdække

En række jordbundsdække fungerer godt i landskabspleje, ifølge University of Hawaii, herunder ' Akia, med ovale, voksagtig grønne blade og små gule blomster. "Ilima papa, en anden lav komposteringsprocessen, byder på lyse gule blomster ligner miniature hibiscus.

Urter

«Ihi, en saftige urter, funktioner gule blomster, der vokser på stammer op til 12 inches i højden. En anden urt planten, ' ala'ala wai nui, producerer små blade med røde markeringer og bittesmå blomster fundet på tynde pigge. Relateret til sort peber, vokser planten i naturen på de fugtige trunke af træer eller på klipper og kampesten, ifølge University of Hawaii.

Buske

Flere buske gøre store valg for landskabspleje, ifølge University of Hawaii, herunder pohinahina. Pohinahina vokser som en lille busk, selvom det ser også bruge som en komposteringsprocessen. Planten vokser op til 2 fødder høj med sølvfarvede blade med et strejf af lavendel i nærheden af kanterne. En anden busk, Rock's Kaua'i hibiscus, producerer store gule blomster på en plante, der når op til 4 fod høje. Hawaiian hvid hibiscus byder på delikate, duftende hvide blomster på planter, der når op til 20 fod i højden.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com