Landskabspleje Idéer: Barkflis vs Lava Rock

August 30

Landskabspleje Idéer: Barkflis vs Lava Rock

Barkflis serverer en række formål i et landskab. Da lagde rundt i bunden af planter, barkflis hjælper jorden bevarer fugten og holder cool, og også forhindrer vækst af ukrudt. Forskellige dækningsmateriale, såsom traditionelle træ-chip barkflis og lavasten, oprette forskellige udseender i et landskab, og også give noget varierende fordele.

Egenskaber

Et væsentligste forskel mellem traditionelle træ-chip barkflis og lava rock er den måde de interagere med miljøet. Som en organisk materiale, træ-chip barkflis naturligt nedbrydes med tiden og generelt forsvinder helt i et landskab efter et til to år. På grund af dette, skal træ-chip barkflis udskiftes med jævne mellemrum. Lavasten, på den anden side bryder ikke ned og giver års dækning uden behov for udskiftning.

Omkostninger og brug

Den naturlige nedbrydning af træ-chip barkflis faktisk giver nogle fordele til jorden. Som træ bryder ned, blandes næringsstoffer i træ i jorden, at give en rigere voksende miljø. Træflis er generelt billigere end lavasten samt. Da de tiltrækker insekter og holde på fugt, men er træflis ikke tilrådeligt til brug mod siderne af bygninger, mens lavasten er et godt alternativ for sådanne steder.

Ulemper

For visse landskab bruger du kan være nødvendigt at anvende træ-chip barkflis eller lava rock sammenholdt med andre typer af dækningsmateriale, såsom store grus eller stykker af træ. Da begge dækningsmateriale er letvægts, hverken træflis eller lavasten tjene som en god mulighed for skråninger. Træ-chip og lava rock dækningsmateriale er også dårlige valg til åbne marker, som får en masse vind, fordi letvægts arten af materialerne, der tillader dem at blæse væk nemt.

Barkflis ansøgning

Uanset hvilken type af barkflis du bruger i din landskab, bør du lytte de samme grundlæggende regler, når det kommer til anvendelse. Anvend 1-2 inches af barkflis omkring bunden af planter, men Tillad ikke barkflis at direkte berøre plante stænglen eller stammen. Forsøge at dække de fleste af rodsystemet. Selvom dette varierer fra plante til plante, er en tommelfingerregel at muld samme diameter omkring planten som højden af anlægget eller, i tilfælde af et træ, diameter af træets krone.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com