Landskabspleje Idéer for privatliv fra naboerne

October 13

Landskabspleje Idéer for privatliv fra naboerne

Nyder udendørs aktiviteter uden at blive bemærket er et spørgsmål urban og forstad beboere står over for hver dag. Trange boliger gør det vanskeligt at komme ud af visningen af naboer. Hegn kan være den mest almindelige måde at tilføje personlige oplysninger til en baggård, men det er bestemt ikke den eneste måde. Særlig buske, træer og vinstokke kan tilføje privatlivets fred mens du forskønne din baghave.

Grundlæggende fortrolighed strukturer

Hegn er lavet af forskellige materialer og i forskellige højder. Så kan du tilpasse udseendet af dit hegn uden at ofre på stil. Levende hegn af buske, træer eller vinstokke kan være farverige og økosystem-venlige privatliv strukturer, der tør at gå imod strømmen af typiske boligejer valg. Et komplet hegn er ikke nødvendig, hvis privatliv er dit eneste mål; du også kan sætte hegnet paneler eller levende planter langs hjørnet af din terrasse eller dæk, eller simpelt hen langs den ene side af udendørsarealet du hyppige.

Nål Evergreens

Flere stedsegrønne arter gør ideelle privatliv hegn eller skærme. Blandt dem er amerikanske arborvitae, også kendt som white cedar (Thuja occidentalis) og østlige red cedar (Juniperus virginiana). Amerikanske arborvitae er hårdfør i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 til 7. Flere sorter af det er tilgængelige, og deres størrelser spænder fra et par fod til 40 fod høje. Østlige rødt cedertræ, hardy i USDA zoner 2 til 9, kan også nå 40 fod høje; flere sorter af denne art har forskellige former og højder. Østlige red cedar blade og kogler, som ligner bær, er noget giftigt ved indtagelse.

Løvskov blomstrende buske

Blomstrende hække kan gøre en mere interessant hemmelig raster. Valg plante kan blomster vises i foråret, sommer eller falde. Flere slags syrener (Syringa spp.) form duftende, blomstrende hække og kommer i forskellige størrelser og former. Meyer lilla buske (Syringa meyeri), hårdfør i USDA zoner 3 til 7, blive en tæt forgrenede hedge nåede 8 til 12 fod høje. En anden mulighed er butterfly bush (Buddleja davidii), som kan nå 6 til 10 fod høje og tilbyder lang, konisk blomsterklaser, som tiltrækker sommerfugle. Butterfly bush er hårdfør i USDA zoner 5-9. En anden mulighed er rose-af-Sharon (Hibiscus syriacus), som producerer store enkelt - eller dobbelt-blomstrer i mange forskellige farver. Det kan nå 8 til 12 fod høj, selv om mere kompakte sorter er tilgængelige. Rose af Sharon er hårdfør i USDA zoner 5b gennem 9a. Alle tre af disse buske er løvfældende, hvilket betyder, at de ikke er effektive privatliv hegn om vinteren i de fleste områder. Butterfly bush og rose af Sharon anses for invasive i dele af USA. plante dem med forsigtighed, og fjerne deres afkom, der vokser, hvor du ikke vil have dem.

Bredbladet Evergreens

Blank abelia (Abelia x grandiflora) og kristtorn (Ilex spp.) er bredbladet evergreens, der kan bruges som privatliv hegn. Hardy i USDA zoner 6 til 9, blank abelia er noget løvfældende i dens laveste eller koldeste, USDA zoner. Det tilbyder prangende blomster fra foråret og indtil frost og kan nå 8 fod høj; der findes flere sorter af den. Holly skaber en tæt, stedsegrøn hæk, og der findes flere holly arter og sorter. Afhængigt af sorten er holly hårdfør i USDA zoner 5-11. Rækken arter og sorter i højden fra et par fødder til mere end 40 fod høje. Nogle sorter tage godt til trimning og formning. Kendt for sin brede blade og bær, holly er ofte brugt til dekorationer i løbet af vinteren feriesæsonen. Når spist, kan mavebesvær i holly bær.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com