Landskabspleje ideer i kirker

December 15

Landskabspleje ideer i kirker

Hvis en kirke er interesseret i voksende, er en af de ting, de bør overveje deres første indtryk, som så mange gange er deres bygning. Landskabspleje kan gøre eller bryde dette indtryk. Smukke blomster og frodige landskabspleje formidler, en kirke er levende, voksende og aktive; skaber en følelse af fredfyldthed; og gør besøgende føler opløftet.

Bøn haver

Bøn haver er en populær landskabspleje tanke for kirker. De er som regel en have med en meget afsondret føler. En bøn have har normalt siddepladser giver folk et sted at meditere eller bede. Nogle bøn haver har skriften på tegn eller hugget ind i sten eller en beroligende vand element.

Courtyard

En behagelig gårdhave giver et samlingssted, hvor kirkens medlemmer kan besøge og også skærer ned på mængden af landskabspleje behov. En brolagt gårdsplads med bænke og potteplanter giver et sted for at velkommen besøgende.

Skulpturer og springvand

Skulpturer og fontæner tilføje visuelle interesse for en kirke landskabspleje. Overveje skulpturer, der skildrer religiøse temaer og ideer som krydser. Eftertænksomt placeret fontæner, skabe små vandløb, eller endda små damme en følelse af ro--en imødekommende tone, der kan indbydende til nogle.

Senge

Kirker har tendens til at have professionel lawncare tjenester at passe deres blomster. Blomst senge skal fyldes med en blanding af indfødte stauder, og enårige. Overveje foring senge tæt på fortove, så bladene kan tjene som et behageligt og indbydende sti.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com