Landskabspleje ideer til en lille hytte på en befærdet gade

April 6

Landskabspleje ideer til en lille hytte på en befærdet gade

Luk dine øjne. Forestil dig det klassiske lille sommerhus. Kan du se den hvide hegn? Blomstrende buske? Måske en lille dam? En travl gade? Sandsynligvis ikke. Når du søger fast ejendom, skal ofre gøres. Du kan have din lille hytte på en befærdet gade eller i en bymæssig sammenhæng. Tilpasse din landskab for at opretholde den maleriske appel af en klassisk sommerhus.

Levende vægge

En ulempe ved at leve på en befærdet gade er mindre privatlivets fred. Folk walking og kørsel af, forlader nogen John Doe til anvendelsesområde ud dit hus. Desværre, ikke alle i verden er troværdige; bidrage til at afskrække interesse i dit hus ved at blokere windows, verandaer eller legesæt med levende vægge. Levende vægge kan oprettes i et par måder, der er en traditionel aspekt af sommerhus haver. Målet er at bruge hovedsektioner ved at tillade vinstokke at kravle op på væggene. Tynde lag af blade i vinduet vil fungere som andet sæt af blinds og tilføje bremse appel. Du kan også vokse tall blomster og hække. Tyk blomstrende hække, som hortensia, vil tilføje den blomstrende strejf af en hytte og fungere som en blokade omkring legesæt. En sjov landskabspleje idé til omkredsen er et gitter hegn dækket med vinstokke, formiddag herlighed og engelsk vedbend.

Pergolaer og Dorne

Pergolaer og Dorne er et must i enhver hytte landskab. Pergolaer giver stor skygge for siddepladser og er smart plads savers for et byområde. Placer en pergola, i det mest solrige sted i gården, eller i et privat område i værftet. Lad enten blomster eller vinstokke klatrer op pergola at oprette skygge. Klatreroser tilføje en fancy touch. Dorne er buer med gitre, der også virker vidunderligt for slyngplanter. Bruge Dorne til at ramme gangbroen omkring eller i nærheden af din dør. En masse mennesker se din hus bor du på en befærdet gade, så bremse appel er vigtigt.

For fugle og sommerfugle

Pynte på den klassiske stil af en hytte med græsplæne ornamenter. Statuer i en grå eller hvide sten er bedst, opført fra romerske og græske epoker. Du kan også placere græsplæne ornamenter for at hjælpe med at blokere off windows eller andre udsigt over gården fra den travle gade. En fugl bad rummer statuer pænt, tilføjer elementet vand og tiltrækker dyreliv til din cottage garden. Fugl huse er en anden traditionelle sommerhus landskabspleje tilsætning. Være finurlige og forme din postkasse til en, eller placere dem i nærheden af fugl og sommerfugl venlige planter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com