Landskabspleje ideer til et lille udendørs område

August 23

Landskabspleje ideer til et lille udendørs område

Uanset om din hele ejendommen er lille, eller du har brug for til liggende en lille område adskilt fra din samlede haven design, arbejde såsom omkring din haveskur, masser af landskabsarkitektoniske idéer godt for en lille plads.

Spille med skala

Mindre planter virker bedst i en lille udendørs område, men du kan også opnå fed effekter ved at tilføje et enkelt stort element, som en moden rhododendron, og omgiver det med mindre målestok planter. Også overveje at bruge en enkelt stor plantageejer som et knudepunkt med nogle høje blomster som cannas.

Prøv Miniature planter

Landskabspleje for et lille område kan se især charmerende med små planter. Prøv vokser en miniature steg have eller landskabspleje med små evergreens. Planter med små blomster, som ground ivy, kan også gøre en fantastisk tilføjelse til en miniature plante haven.

Tilføje siddepladser

Et lille rum betyder ikke, at du ikke har et opholdsområde. Bane en lille plet, og placere et lille café bord med stole i denne mini gårdhave. Kant på to sider med lav rektangulære plantageejere fyldt med små etårige planter såsom impatiens eller morgenfrue. Tilføje små evergreens til hjørner for en poleret look.

Brug Hardscaping

Hardscaping bør også være opmærksom på omfanget af det udendørs rum. Bane en gårdhave eller oprette gangbroer med mursten eller brosten til en country cottage look, snarere end at bruge store fieldstones. Støttemure kan bruge tilsvarende mindre byggematerialer, eller hvis større betonblokke er den eneste materiale til rådighed, bryde op solid udseendet af muren ved uddannelse vinstokke på det.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com