Landskabspleje Idéer til Orlando, Florida

January 22

Landskabspleje Idéer til Orlando, Florida

Orlando er et godt sted til liggende en gård. Med sin våde, fugtige klima og rigelige solskin, kan mange forskellige typer af subtropiske planter vokse der. Dette, til gengæld kan gøre for nogle smukke haver. Hvis du søger at landskabet din gården eller haven og tilfældigvis bor i Orlando, tilbyder klimaet en mangfoldighed af sjove og kreative måder til liggende.

Typer af planter

Da Orlando sidder i en subtropisk klima med varmt vejr, kan du få væk med plantning af træer som palmer, magnolier og mangrover. Du kan også slippe af sted med plantning af tropiske planter som orkideer, ingefær liljer, og noget andet, der kan overleve i et varmt og fugtigt miljø. Kort sagt, hvis det kan overleve i et tropisk klima, kan det overleve i Orlando.

Vand funktioner

Da Orlando sidder i våde og fugtige omgivelser, er der en overflod af vand her. I modsætning til det varme, solrige region i det sydlige Californien, varmt, kender solrige region i Central Florida ikke betydningen af vand rationering. Med det sagt, kan vand funktioner såsom vandfald og åer tilføje en god tilføjelse til din gården eller haven. Hvis du overvejer at bygge et vandfald, kan du prøve at bruge coral rock. Da der er en overflod af koraller rock Floridas kyster, er dette en råvare, der er let at komme med i Orlando-området.

Brand forebyggelsesstrategier

Selv om Orlando sidder i et vådt klima, kan denne region være tilbøjelige til at skovbrandene tider. For eksempel, i 1998 forårsaget en usædvanlig tør forårssæsonen nogle af de værste skovbrande i Floridas historie. Ifølge Florida Department of Agriculture & Consumer Services' Division for skovbrug, brande brændt over 500.000 hektar og forårsaget $390 millioner dollars i skader.

Hvis dette skulle ske igen i Orlando-området, kan du forberede dig ved hjælp af brand forebyggelsesstrategier i din landskabsarkitektoniske. For én, kan du sætte mindre buske under træer for at forebygge, at brande breder sig til de højere træer. Det er vigtigt, at branden ikke spredes til de højere træer fordi de kan lettere sprede det til nærliggende bygninger. Også bruge brand-resistente planter såsom nerier, indiske tjørn og periwinkle.

Inspiration

Hvis du bor i Orlando-området, har du nem adgang til nogle af verdens mest omhyggeligt designede subtropiske haver-- og de alle bor i forlystelsesparker, der udgør Walt Disney World og Universal Orlando SeaWorld. Disse tema parker har mange haver med subtropiske planter, vand funktioner og rock skærme. Ved at besøge disse parker, kan du få inspiration til dine egne haver.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com