Landskabspleje kirke Yards ideer

December 2

Kirkemedlemmer måske er enige om, at en bog er dårligt dømt bare på omslaget. Attraktive landskabspleje, dog kan bidrage til den indbydende atmosfære på en kirke, styrke sine missioner og styrke sin rolle i det samfund, den tjener. Forbedret landskabspleje også kan tilskynde folk til at vove i at opsøge de indre gaver kirken har at tilbyde.

Planlægning og ressourcer

Starte kirke værftet design med enhver trosretning eller menighedsrådene grundsætninger for stewardship og samfundsengagement. For eksempel kan måde pålydende adresser miljøpleje tilbyder overbevisende vejledning om planterne valgt og deres pleje. Den episkopale Stift of Minnesotas miljømæssige Stewardship Resolution angiver, at miljømæssigt ansvarlig kirkens ejendom designs øget anvendelse af native flora og mindske brugen af pesticider over konventionelle landskabspleje praksis. Planlægning og omsorgen for den landskabsarkitektoniske også kan give muligheder for kirkens medlemmer til at udtrykke deres tro på en ny måde.

Adgang og velkommen

Gør et kirkens område synes indbydende ofte tager en kombination af landskabspleje og hardscaping. Balance skønhed af planter mod behovet for at lade folk vide, hvor at komme ind i bygningen. En kompakt evergreen som en "Hillside oprejst" spruce på 10 til 12 fod høj og 6 til 8 fod bred, hardy i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 8, gør et fint guidepost, fordi dens grene ikke tilsløre kirke tegn. Ramme en bred gangbro med smalle blomsterbede så beplantninger, der ikke crowd stien. En lav urteagtige flerårig plante som brogede lilyturf (Liriope muscari "Variegata"), hardy i USDA zoner 6 igennem 10, skaber skiftende sæsonbetonede interesse med brogede blade, blomster og bær i en pæn højde af 6 til 12 inches. Hvis det er muligt, bør stier være designet til at rumme mindst to personer gå side om side for at øge følelsen af fællesskab.

Resten og forfriskning

En kirke kan tilbyde rolige, forfriskende rum i løbet af ugen, ikke bare i gudstjenester. Hvis kirken er tæt på offentlig transport, tilbyder placere en bænk under en skygge træ et afslappende sted for folk at vente for en ride. Hvis en urban kirke er tæt på gaden eller de fleste af sin åbne rummet er nødvendig for asfalteret parkering, indarbejde store plantageejere fuld af lyse enårige som pelargonier (Pelargonium x hortorum), hårdfør som en årlig i alle USDA zoner, flerårig i zoner 10 og 11, som opmærksomhed-tegning velkommen tegn. Centrere en lille stedsegrønne i hver container og ændre enårige med sæsoner for endnu mere visuel appel.

Meditation og refleksion

Et område til udendørs bøn og fordybelse behøver ikke at være stor, men det er en god idé at give nogle adskillelse fra andre udendørs aktiviteter. Hvis kirkegården indeholder en memorial område, urnehallen eller kirkegård, lokalisere den roligt område tæt ved gør det let tilgængeligt for efterladte. For et lille rum, udbudt espalier eller en arbor at ramme et opholdsområde med privacy-screening slyngplanter som Skovranke (Clematis spp.), er forskellige sorter som hårdføre i USDA zoner 3 til 5, 7 og 8. Indarbejde en lille springvand eller pool som omdrejningspunkt for en meditation område. Omgiver området meditation med en lav mur eller hæk lader folk samles på begge sider, udvidelse af brugen af plads til udendørs tjenester eller større sammenkomster.

Landskabspleje og Mission

Fra en gartnere guild til en mad-pantry køkkenhave, kan landskabspleje planen indeholde mission mål for menigheden og det større samfund. Opret et område for buksetrold spil eller ældreboliger afslapning med planter, der tiltrækker sommerfugle eller berøringsvenlig sorter. Disse special-brug områder muligvis hegn for sikkerhed, så vælg vinyl-belagt metalnet eller en anden sort, der ikke hindrer en udsigt over det omgivende rum.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com