Landskabspleje med indfødte planter i Texas

February 22

Landskabspleje med indfødte planter i Texas

Uanset hvor du bor, hvis du vælger en native landskab er den nemmeste måde at landskab udendørs. Staten Texas er store og har 10 liv zoner, så de indfødte planter, der forekommer i hele Texas er helt forskellige fra region til region. Den østlige halvdel af Texas er varmt og fugtigt, den vestlige del er tørre og erfaringer dramatiske vejr gynger, og Gulf coast er fugtigt, varmt og blæsende, og salt luft.

Mens liv zoner er bestemt af de typiske koldeste temperaturer erfarne i vinter, andre faktorer såsom jordbundsforhold, årlige nedbør og typiske fugtighed har en stor indvirkning på hvad vil trives i et bestemt sted i Texas--især langs Gulf coast, hvor planter skal være salt-tolerant.

Instruktioner

•Ansigt til en plante Planteskole eller have afdeling i et hjem forbedring butik og kigge efter planter, der er hjemmehørende i området eller vil trives i klimaet. Sommetider disse planter er markeret som "indfødte" og nogle gange de er i et separat område. Personalet i detailvirksomhed bør være vidende om lokale, indfødte planter, der er tilpasset de særlige klimaforhold.

•Anvend en skriftlig vejledning til indfødte planter for det specifikke område i Texas. Identificere dem, der vil trives i lokale forhold, herunder regn, jord og temperatur variationer.

•Kontakt en master gartner i området. Disse gartnere er ekstremt vidende om de lokale dyrkningsforhold og de indfødte planter, der trives i dem. County landbrugs udvidelse kontoret vil også kunne give en masse information om voksende indfødte planter med succes.

Tips & advarsler

  • Udover at bruge lokale ressourcer, er internettet et stort lager af oplysninger på indfødte planter og anden vegetation, at vil lykkes i specifikke plante zoner.

© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com