Langsom drop i en vandhane

November 25

Langsom drop i en vandhane

En langsom drop i en vandhane kan virkelig få irriterende, fordi det aldrig stopper. Men problemet er forholdsvis let at løse, hvis du ved hvordan. Disse drypper er normalt forårsaget af en af et par forskellige emner. Hvis du undersøge alle de mulige årsager og udføre reparationer korrekt, drop din vandhane bør ikke længere.

Patron-stil vandhaner

Badeværelse og køkken sink armaturer, der bruger en patron ofte dryppe når patronen er beskadiget eller slidt. Når vandhanen er installeret i en vask, kan du slukke for vandet under vasken og komme til at arbejde på reparere problemet. Hvis det drippy vandhane er beliggende i bruseren og væg-monteret, skal du slukke for vandet til hele hjemmet ved at lukke de vigtigste vandlinjen. Tag håndtaget ved at finde stilleskrue, som tillægger patronen i håndtaget. Brug en unbrakonøgle til at fjerne sætskruen, og skub derefter hele håndtaget. Fjerne bonnet, eller dome cap og fastholdelsesfaktorer møtrikken med en skruenøgle og Skub blækpatronen ud. Indsæt en udskiftning patron, og derefter samle vandhanen.

Ball-stil vandhaner

Et par ældre køkkenvask vandhaner bruge en kugleventil løftestang til at styre vandet i stedet for en patron. Når disse vandhaner lække, det er fordi sæler anvendes med kugleventilen er revnet. Erstatte dem stopper denne langsom udsivning. Tag håndtaget ved at skrue sætskruen og trække ud i håndtaget. Næste, skru motorhjelmen, eller dome cap, og fjern den cam og under den. Tag kugleventilen, og løft derefter ud at sæde pakninger inde i vandhanen. Erstatte dem med dele fra en kugleventil reparation kit og genopbygge vandhanen.

Skive-stil vandhane lækager

Skive vandhaner bruger ikke en patron; i stedet bruger de en ventil, der viser for at slukke for vandet. Når ventilen, kaldet en stilk eller sædet hvor stilken er beliggende bære, forårsager de en lækage. Du kan løse dette problem, tage ud hane ved at fjerne håndtaget. Find sætskruen og skru det, og løft håndtaget. Skru pakning møtrikken med en skruenøgle og løft stilken. Erstatte stilken og samle hane. Hvis lækagen forbliver, tag sæde, ved hjælp af et sæde skruenøgle. Indsætte det i sædet, efter du har fjernet stilken og tænde den. Næste, indsætte en ny plads ved at skrue en på plads, og saml din vandhane.

Disc vandhaner

Nogle vandhaner bruge en disk, hvilket svarer til en patron. Denne del har gummipakninger i bunden, der passer over fjorden huller inde i vandhanen. Hvornår pakninger pause eller split, lækager form. Hen til lave en lækage i en af disse vandhaner, tage off i håndtaget på samme måde du ville enhver anden hane. Skru de fastholde møtrikker og fjern disken. Erstatte det med en ny, og sørg for, at det har nye pakninger. Stramning låsemøtrikken under håndtaget kan også fastsætte lækager i disse typer af vandhaner.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com