Langsom komfur Basics

September 15

Langsom-madlavning normalt beskriver enhver proces i hvilke fødevarer såsom suppe, gryderet og chili kog på lav kog eller simre i timer til mør kød og dybt indarbejde smag. En langsom komfur er enhver enhed designet til at støtte i slow-madlavning projekter ved at holde fødevarer ved en ensartet temperatur i timevis uden at tage op plads på din stovetop rækkevidde. Lære nogle grundlæggende teknikker, der anvendes med en langsom komfur er afgørende for at bruge det korrekt.

Tid

Langsom komfur opskrifter bruge svag varme til at tilberede maden over en lang periode. Den blide varme i den langsomme komfur varmer mad og frigiver damp hvor det er fanget af låget og rundsendt tilbage til mad, forsigtigt madlavning mad yderligere. Derfor er en af de væsentlige grundlæggende i langsom komfur madlavning planlægger at være madlavning i flere timer, selv hele dagen. Slow komfurer kommer typisk med kogebøger, som omfatter nogle af de mest almindelige langsom komfur opskrifter; standard opskrifter kan konverteres til langsom komfur cook gange benytter en langsom komfur regnemaskine.

Temperatur konsistens

Et andet vigtigt at vellykket langsom komfur madlavning er at lade låget på under hele tilberedningen. Slow-kogte fødevarer udvikle stærke dufte, så det kan være fristende at åbne låget til at tage i de behagelige dufte. Når du gør det, du slipper damp fanget mellem overfladen af maden og låget og reducere den samlede temperatur inde i den langsomme komfur. På grund af lav varme, der produceres ved langsom-kogning, kan det tage op til 20 minutter at gendanne de korrekte madlavning temperatur.

Ingrediens valg

Virkelig, kan noget være kogt i en langsom-komfur--nogen form for kød, grøntsager, frugt. Men langsom komfurer er kendt for deres tendens til at mør kød på en måde, som andre metoder til madlavning ikke kan. Dette gælder især for udskæringer af kød, der er billigere, fordi de har et lavt fedtindhold og dermed kan være hård, når kogt med konventionelle midler. Langsom-madlavning tenderizes kød trods deres lave fedtindhold, hvilket resulterer i saftige kød måltider til lavere priser. Hvis du bruger kødudskæringer med højt fedtindhold, trim off kødet før tilberedning da fedt vil smelte og give en ubehagelig tekstur til det færdige måltid.

Holde langsom komfurer 2/3 fuld

Som nævnt, den langsomme-komfurs madlavning metode indebærer fældefangst damp fra mad og bruger at damp til at hjælpe lave mad. Fylde den langsomme-komfur for fuld vil ikke producere nok damp for at regulere den interne temperatur af den langsomme komfur og vil kaste madlavning gange. Omvendt, hvis den langsomme komfur ikke er fuld nok, maden vil producere for meget damp og madlavning gange vil blive kastet så godt. At holde din langsom komfur ikke mindre end 1/2 og ikke mere end 2/3 fuld vil sikre konsekvent tilberedningstiden og temperaturer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com