Langsomt voksende græsfrø

January 16

Slå græs ikke er på en masse folks lister i yndlings ting at gøre. Reducere mængden af tid brugt slåning ved at plante vokser langsomt græsfrø på nye græsplæner. Mange af disse langsomt voksende græs frøtyper stammer fra varme klimaer og blomstre i de sydlige regioner i USA. Vælge den bedste langsomt voksende græsfrø til din græsplæne, baseret på mængden af trafik, skadedyr-resistens, farve, temperatur og den nødvendige tid til plæne etablering.

Zoysia græs

De forskellige Zoysia græsser, kan kun Zoysia japonica fastsættes fra frø, ifølge Richard L. Duble, plænegræs Specialist ved University of Texas Extension service. Også omtales som japansk eller koreansk græsplæne græs, denne type af zoysia græs gør bedst i de sydøstlige og sydvestlige dele af USA, og er normalt hårdføre så langt nord som Maryland/Virginia område. Græsser bliver brune efter sæsonens første hård frost, men gå grøn igen kommer foråret. Tørke tolerant og hårde, zoysia er også egnet til atletisk felter og golfbaner. Også salt-tolerant, det er et passende valg for plæner, shore-området.

Centipedegrass

Denne langsomt voksende græs er bedst egnet til den sydøstlige del af USA. Lav vedligeholdelse og sygdomsresistente, etablerede centipedegrass græsplæne er gul-grøn farve. Det kan vokse i fuld eller delvis sol. Det er dog ikke tørke-resistente eller egnet for high-brug områder. Ikke plante i jord med høje niveauer af fosfor eller lavt niveau af kalium. Centipedegrass kræver lidt befrugtning. Regelmæssig anvendelse af herbicider kan være nødvendigt, da det er nemt for ukrudt at vinde fodfæste i centipedegrass.

Eco-græsplæne græsfrø

Dette selskab proprietære græs frø formel producerer langsomt voksende plæne frø egnet til nordlige og canadiske klimaer. Fordi græsser vokser et dybt rodsystem, er gødskning unødvendige. Også er der ikke behov for pesticider applikationer. Med lille slåning kræves, er denne tørke-tolerante græsset lav vedligeholdelse. Dens græsplæner til sidst vises mørkegrøn og tyk, men tage et helt år til at blive etableret. Hvis overseeding en gammel græsplæne i stedet for at etablere en ny forventer en periode på fire til fem år til at forløbe, før dominerer øko-græsplæne.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com