Larver af nordøst

August 18

Larver af nordøst

Larver er sommerfugle eller møl, der endnu ikke har nået modenhed. I det nordøstlige USA, møl og sommerfugle er velkomne Gæster, have i løbet af foråret og sommeren måneder. Fuld vokset sommerfugle og møl hjælpe bestøve blomsterne og er smuk at se på, men disse skønheder i deres larver stat kan være ødelæggende for træer og haveplanter. I det nordøstlige USA hele skove har bukket under for caterpillar skader. Kontrolforanstaltninger er taget til at begrænse mængden af lava i nogle områder med masse pesticid applikationer, men overbefolkning og plante destruktion er fortsat en bekymring.

Sigøjner møl Caterpillar

Larve af sigøjner møl er en farverig modellen med en oliven til brune farvede krop med gul-grønne parallelle striber. Mellem hver stribe er en række af blå prikker, at henvende sig til rødlig orange på kroppens center. Sigøjner møl larver var ved et uheld introduceret til det nordøstlige USA i 1868. Larver har en sød tand for frugttræer, Piletræerne og egetræer og enkelt hånd defoliated hele skove og frugtplantager. Mest skovrige områder i det nordøstlige USA har skal sprøjtes hvert år for at styre befolkningens sigøjner møl. Denne masse pesticid sprøjtning radikalt har reduceret mængden af sigøjner møl, men har også haft skadelige virkninger på andre møl arter samt.

Uldne bærer Caterpillar / Isabella Tiger Moth larve

Uldne bærer Caterpillar er mest kendt for de gamle koner fortælling, der jo tykkere caterpillar's pels eller fuzz, jo strengere vinter vil være. Disse fuzzy lille larver er dækket af små hår, der gør dem synes uklar. Hår på hovedet ende og bagenden af kroppen er sort med et band af orange hår i kroppens center. Disse larver omdanne Isabella tiger moth, som lever i skove, moser og områder i hele USA og det sydlige Canada.

Forår Cankerworm

Disse larver kaldes undertiden tommer orme, fordi de tomme langs blade bruger kun deres front og tilbage ben. Foråret cankerworm har en segmenteret organ, der er hvidt på toppen og orange på dens underside. Caterpillar har kun to sæt af orange ben tæt på bagsiden af sin krop og tre sæt i nærheden af forreste del af sin krop, og ingen ben i midten. Cankerworms er Looper moth larve tilstand.

Amerikanske telt Caterpillar

Amerikanske telt larver er anerkendt for de store hvide silke telte de skaber mellem grene af træer. Disse telte hus store grupper af larver, der fløde til brun i farven med segmenterede organer. Disse larver kun forlade telt til foder på bladene af træet. Telt larver kan defoliate hele træet de lever i, før de bliver møl. Disse larver er mest almindelige i apple og kirsebær træer, men de har været kendt for at leve i buske så godt.

Monark kålorm

Voksen monarch sommerfugle migrere hundredvis af miles fra Mexico og Californien for at udfylde nordøstlige haver i foråret og sommeren måneder. I foråret lægger sommerfuglene æg på milkweed planter, der udklækkes i larver larver. Monark kålorm er den mest almindeligt kendte caterpillar på grund af sin smukke orange og sort voksen tilstand. Monark kålorm er en tyk trehjulet larve, der er dækket i hvide, gule og sorte striber. Begge ender af caterpillar har antenne til at forvirre rovdyr. Larver lever udelukkende af bladene af milkweed planter. Bladene af milkweed planter indeholder et giftstof, der gør caterpillar giftige til rovdyr. Monarker tilbringe deres hele larve staten omkring milkweed planter i våd jord, marker og haver.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com