Larver, der spiser Hibiscus

November 12

Larver, der spiser Hibiscus

Hibiscus (Hibiscus spp.) er en gruppe af tropisk og varmt vejr planter i familien Malvaceae. De er ofte placeret i indenlandske og kommercielle landskabspleje som prydplanter. Deres dekadente skærme af levende blomster er et almindeligt syn i de sydlige regioner af de Forenede Stater, navnlig Stater Florida og Georgien. Larver, som larve former af flyvende insekter, er en af de væsentligste skadedyr af hibiscus planter. Hibiscus-slægten er sårbare over for flere typer af caterpillar skadedyrsangreb.

Hibiscus Sawfly

Hibiscus sawflies (Atomacera decepta) er lille, flyvende parasitter af hibiscus i de tempererede regioner i Nordamerika. De er almindelige i centrale stater, som Ohio og stater langs Atlanterhavskysten, herunder Delaware og Connecticut. Voksne sawflies er næppe mere end 1/4 tommer lang og kan skelnes på deres sorte og orange markeringer. Hunnerne lægger æg i stængler og blade af hibiscus planter. Et utal af grønlig, wormlike larver komme ud og begynde at defoliate anlægget kort efter klækning.

Blad ruller

Blad ruller er larver af flere forskellige møl arter, der kan angribe mange typer af træer og buske. Rød stribede blade roller (Argyrotaenia velutinana) og frugttræ blad roller (Archips argyrospila) er to af snesevis af blad roller arter. Disse larver kan være 1/2 til 1 1/2 inches lang og er en af de mest almindelige skadedyr i prydplanter i Nordamerika. I modsætning til sawfly larver forbruge blad ruller deres vært frugt og stilke ud over dets blade. En alvorlig angreb kan lamme eller endda dræbe en ældre hibiscus plante.

Kål Looper

Kål looper (Trichoplusia ni) er en af de mest produktive plante skadedyr i Nordamerika--den trives i områder af de Forenede Stater, Canada og Mexico. Deres bevægelse minder om en Tommelang orm, de bøje deres krop opad og skubbe deres forreste ende udad til at fremdrive selv frem. Disse møl larver kun tage et par uger til fuldt modne, som gør det muligt for dem at producere flere generationer i et enkelt år. Disse lys grønne orme er berygtede aftoppere af forskellige haven grøntsager, men de også angribe prydplanter.

Leaf minearbejdere

Leaf minearbejdere er faktisk en stor samling af larver fra forskellige arter meget gerne blad ruller. Disse orme er blandt de mindste gruppe af larver, der bytte på hibiscus planter. De omfatter azalea leaf minearbejder (Caloptilia azaleella) og citrus leaf minearbejder (Phyllocnistis citrella). Voksne møl og andre insekter deponere deres æg i lag af væv af blade på træer og buske. Endnu en larve larver klækkes, de fortsat mellem de øverste og nederste lag af blade, og spiser det indefra og ud. Et angreb af blad minearbejdere forårsager blade at udvikle underligt formet striber og synlige tunneller, som i sidste ende forårsager blade at blive brune og dø.

Bollworm

Bollworm (Helicoverpa zea) er primært et skadedyr af kommercielle bomuld afgrøder i USA, men er også en fælles trussel mod ornamentale hibiscus. Den voksne form af insektet er et lille møl med et vingefang på mindre end 2 inches. Halvgennemsigtig larverne klækkes et par dage efter at blive deponeret, men de bruger langt over en måned, fodring og vokser før modnes. Bollworms er mere udbredt i de varme områder i det sydlige USA. Dette gør dem en lokale trussel mod de mange arter og sorter af hibiscus, der trives i det sydlige stater.

Cutworms

Cutworms er brune larver fra flere forskellige nataktive møl arter. Mens de voksne insekter post ingen trussel mod hibiscus eller andre prydplanter, kan deres brune og sorte larver være helt ødelæggende. Cutworms synes ofte pludselig i stort tal og de forbruger blomster, frugter, blade og tynde stængler. De lever i foråret og forsommeren, når nye planter nye og modne planter producerer fersk vækst. Cutworm larver er primært natlig foderautomater.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com