Larver kan påvirke nye Sod?

January 9

Larver kan påvirke nye Sod?

Det er ikke usædvanligt at have larver i nye sod, når det leveres, ifølge Michigan State University. Deres indflydelse på din nye sod afhænger af sværhedsgraden af angreb. Gartnere bør foretage en test på deres nye sod til at finde ud af omfanget af deres sod problem. En stor befolkning af larver skal behandles for at holde nye sod fra at blive beskadiget.

Hvide larver

Hvide larver er larver af scarab biller. Disse biller deponere æg i sod i sommermånederne, ifølge Pennsylvania State University. Når æggene klækkes, spiser larver eller hvide larver væk på rodsystemer af sod indtil vintermånederne når de graver sig ned i de første 2 inches af jord. I foråret, de dukke op og gå tilbage til at spise græs. Tegn på hvide grub skade omfatter døde sod eller sod, der kan rulles som et tæppe.

Test

Gartnere kan afprøve deres nye sod til at finde ud af sværhedsgraden af deres pest problem, ifølge Michigan State University. Skære igennem din sod med en skovl eller murværk murske. Fjerne en 6-tommer-af-6-tommer kvadrat stykke af sod fra din plæne. Tælle mængden af larver i sod og i jorden. Foretage den samme test i fire andre områder på græsplænen og tilføje op de samlede beløb i hver prøve. Hvis der er mere end fem larver per kvadratfod prøve, brug din græsplæne insekticidbehandling. Prøver, der er mindre end fem larver betyder, at problemet kan kontrolleres gennem kulturelle praksis.

Kemisk kontrol

Spørg din sod leverandør for et insekticid til at behandle din græsplæne til larver, som anbefalet af Michigan State University. Leverandørens vilje til at forsyne dig med hvide grub insekticid afhænger af din kontrakt med dem for sod. Forkæl din grub problem med et pesticid, der indeholder trichlorfon i slutningen af August, September og oktober, ifølge University of Kentucky. Efter anvendelse af pesticider, vand gården således at pesticidet når de første 2 inches af muld hvor larver påføre skade.

Kulturel forvaltning

Græsplæner er i stand til at modstå en moderat grub befolkning, når de holdes vandede, ifølge University of Michigan. Anvende vand om morgenen til din nye sod. Det beløb, som du anvender, afhænger af typen græs du vokser, men typisk gartnere skal levere 1 tommer vand om ugen hvis nedbøren mangler. Undgå vanding i den sene eftermiddag til tidlig aften. Våd sod og kølige natten temperaturer kan tilskynde svampesygdomme.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com