Larver spiste mit træ

March 31

Larver spiste mit træ

Boligejere finde ofte deres træer beskadiget fra et væld af tygge skadedyr. Bagworms er larver, der forårsager alvorlige skader på mange prydtræer. Disse skadedyr placere silke tasker på vært træer, der ligner Pinjekogler, som ofte går ubemærket indtil træet værten har lidt alvorlig skade. Bagworms kan defoliate en hel træ, forårsager reduceret vigor og dårligt helbred.

Identifikation

Bagworms larver er karakteriseret ved brune, silkeagtig poserne de placerer på lemmer af vært træer og planter. Denne taske er lavet af stumper af plantevæv og silke, måling ca 1 1/2 til 2 inches i længden. Mandlige bagworms tilbringer en stor del af deres tid inde i denne taske, kun kommer ud at fodre. Kvindelige bagworms aldrig forlade posen og placere deres æg inde i det til lugen. Når den kvindelige bagworms er placeret mellem 500 og 1.000 æg inde i posen, dør hun. Disse æg forbliver inde i posen, indtil de klækkes i foråret.

Effekter

Bagworms larver lever af blade af værts træer. Ældre bagworms larver fratage ofte hele blade fra træer. Kraftige angreb af denne skadeorganisme flere år i træk kan forårsage død af træet, især hvis andre belastninger såsom tørke er til stede.

Typer/diagnose

Mens bagworms larver kan angribe enhver type af træ, har de flere foretrukne værter. Juniper, cedertræ, cypres og arborvitae er alle begunstigede værter af bagworms larver. Bagworms larver kan også findes på en række forskellige løvtræer. Undersøge dine træer for tegn på bagworms skadedyrsangreb. Kigge efter de tynde brune poser hænge fra træets grene. Træ blade og nåle bliver tygget eller helt væk når store bestande af bagworms er til stede. Træer, der ikke kan vokse blade eller nåle i hurtigt, har ofte en pjaltet udseende.

Kontrol

Hånd-picking bagworms og deres tasker fra træer kan fjerne små populationer af bagworms larver. Drop bagworms i en spand med sæbevand til at dræbe dem. Dette er mest effektiv, hvis gjort i løbet af vinteren, før æggene i poser lugen i foråret. Kemiske kontrolelementer er mest effektiv, hvis den anvendes i løbet af foråret eller forsommeren, mens bagworms er små. Når bagworms bliver større, bliver de meget sværere at fjerne og kontrollere.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com