Lås skive typer

August 17

Lås skive typer

Lås skiver bruges i møtrik og bolt stik systemer til at sikre, at møtrikken forbliver på plads. Lås skiver skabe friktion, hvilket gør det vanskeligt for nødder til at skrue når de udsættes for vibrationer. Dermed forhindre lås skiver maskiner og apparater fra overdreven ryster, skred eller løse dele, som kan forårsage en bred vifte af funktionsfejl. Lås skiver kommer i mange forskellige varianter.

Eksterne lås skiver

Eksterne lås skiver er runde med tænder kører rundt i Skive udenfor, eller ekstern, kanten. Denne type af vaskemaskine er den mest effektive, da dens tænder er spredt ud på de fjerneste radius af enhver form for stjerneskiven, som forårsager vaskemaskinen til at give den største mængde af resistens over for ethvert forsøg fra bolt, skrue eller møtrik til Skru. Eksterne lås skiver bør anvendes med bolte eller skruer med større hoveder, hvor hovedet er stor nok til at gøre kontakt med tænderne.

Interne lås skiver

Interne lås skiver er det stik modsatte af eksterne lås skiver; de tænder, men tænderne løber langs indvendigt kant af vaskemaskinen. Denne type af stjerneskiven er bedst, når det bruges med mindre skruer eller bolte, hvor hovedets diameter er mindre end det i vaskemaskinen, men de kan også bruges, når tænderne skal være skjult på grund af kosmetiske hensyn eller for at undgå blokering.

Heavy-Duty interne lås skiver

Tunge interne lås skiver har også deres tænder peger indad, men i dette tilfælde vasket og tænderne er større og tykkere. Denne type har også færre tænder end standard interne lås skiver. De bruges med tungere bolte og møtrikker.

Undersænket lås skiver

Undersænket lås skiver er konkav-formet skiver skal anvendes med skruer, der er undersænket toppe. De kommer med enten eksterne eller interne tænder.

Foldet rand lås skiver

Foldede rand lås skiver er identisk med eksterne lås skiver bortset fra, at hver af tænderne er foldet over lidt, derfor skabe en stærkere lås.

Ekstern intern lås skiver

Ekstern intern lås skiver har tænder på både indersiden og ydersiden. De har en større mængde af bidende magt end almindelig lås skiver, enten eksterne eller interne. De er for det meste brugt til større huller. De er også nyttige, når de placeres mellem to justerbare stykker, der skal holdes på plads.

Pyramideformet lås skiver

Pyramideformet lås skiver har en stærkere låsning strøm end almindelige typer af lås skiver. De har tænder, der faktisk bide ned i overfladen, hvor bolten vedhæftes. De har en pyramideform, som også giver en stor stivhed.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com