Låse, der ikke kan skæres med Bolt kuttere

March 29

Låse, der ikke kan skæres med Bolt kuttere

Cykler er ofte offer for tyveri på grund af svage låse anvendes på offentlige steder. Virkelig sikre en cykel, rådes ryttere til at bruge låse, der er bolt-cutter resistente. Disse låse kommer i form af hængelåse, kæder og U-form låse.

Oxford Nemesis kæde og lås

Oxford 16mm Nemesis kæden og låsen har 5/8 inches af Cromo hærdet stål runde bøjlen. Denne bolt-cutter bevis lås er 2 1/8 inches høj inde og 1 1/2-inches lang. Det har en anti-pick disc låsning mekanisme samt en klud ærme lavet med et reflekterende materiale til yderligere beskyttelse af en cykel. LockItt hævder Oxford Nemesis kan også "bruges som en disklåsen." Låsen findes i to størrelser: 6,5 fod eller 5 fødder. Fem nøgler er inkluderet. I November 2010, 1,5 meter længde koster $219,95 og 2 meter længde koster $269.95.

Cykel ankerkæde Hammer & Lås

Cykel anker producerer en Hammer Chain & Lock Combo, der sælger for $159 i November 2010. Denne lås er boret bevis, vælge bevis, bolt-cutter bevis og fryse bevis. Kæden er resistente bolt-cutter på grund af sin triple hærdet chromalloy stål med C65 Rockwell hårdhed og square bar lager. Låsen er en sag hærdet 9/16-inch stål bøjle byder hæl & tå låsning. En rustfrit stål kuglelejer dødvande er i hver ende af låsen. Den roterende disk cylinder forhindrer tyveri fra lock plukkerne. Cykel anker lås undslipper korrosion med sine forkromede lås kroppen. Forskellige længder er tilgængelige, og det kommer med en livstidsgaranti.

Master Lock No. 8285 D

Master Lock No. 8285 D cykel lås sælger for $35.85 i November 2010. Hærdet stål kroppen forhindrer savning, skæring og nysgerrige. Kraft 3 dobbelt Shot U-låsen leveres med en ekstra 4 fødder, 3/8-tommer kabel. En dobbelt låsning bøjlen er i stand til modstå tre tonsvis af pull kraft. Master Lock producerer disse låse med en cd nøglen, der tåler picks, og låsen leveres med en $1.000 tyverisikring garanti. Det kommer med et luftfartsselskab beslag til opbevaring, en blødt greb for komfort og en glidende dust cover til at beskytte mod fugt og snavs.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com