Låsen sidder fast på min Whirlpool guld opvaskemaskine

October 12

Whirlpool guld opvaskemaskinen låse automatisk når en cyklus er begyndt at begrænse adgangen til belastningen, som vand lækage er mulig, hvis døren åbnes under en vask. Apparatet deaktiverer låsen efter cyklen kommer til komplet stop, men kan holde hvis opvaskemaskinen støder på en fejl under renseprocessen.

Afbrudt cyklus

En aktuelt kørende cyklus holder opvaskemaskines låsen låst, men en afbrydelse frigiver den lås Lås. Knappen "Annuller/afløb" stopper den aktuelle cyklus og afløb fuldstændig opvaskemaskinen. Når drænet, låsen er automatisk uarbejdsdygtig og låser døren op.

Kontrol lås

Opvaskemaskinens kontrol afløse indslag låse kontrolpanelet og forhindrer ændringer fra gøres mens opvaskemaskinen er aktiv. En aktiv kontrol lås forhindrer døren åbnes, som den aktuelt kørende cyklus styrer låsen.

Temperatur

En lav opvaskemaskine temperatur resulterer i en længere tid, vask, der holder låsen låst indtil cyklussen er færdig. Dit hjems vandvarmer bør fastsættes mellem 120 og 140 grader Fahrenheit for at opretholde normal vask gange.

Magt

En magt problem med den stikkontakt kan afbryde den opvaskemaskine rengøringscyklussen. Det kræver, at nulstille dit hjem hovedafbryder og opvaskemaskine til låse op den dør smæklås. En kraft afløb frigør låsen, når både opvaskemaskine og circuit breaker nulstilles, og opvaskemaskinen er drevet tilbage på genoptage eller restart en cyklus.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com