Laser niveau instruktioner

December 25

En laser niveau er designet til at forenkle opgaven med leveling store objekter, eller at sætte fjerne objekter i en lige linje. Det gør det muligt for brugeren at gøre lige en lang hegn, eller en række af hegnspæle, eller en kantsten, blandt andre ting. Laser-niveau kan markere tændte "niveau" på en overflade flere hundrede fod fra brugeren, til at vise et "rigtigt" niveau signal.

Instruktioner

•Kontrollér batteriopladning af din laser enhed-niveau før du bruger den. Hvis din enhed er genopladelig, Sørg for det er fuldt opladet. Hvis det tager batterier, erstatte dem hvis du er usikker på den sidste gang de blev ændret. Dette er et vigtigt skridt, fordi hvis enheden skal flyttes (at udskifte batterierne for eksempel) efter et arbejde projektet er begyndt, er der ingen garanti for enheden var vendt tilbage til sin oprindelige holdning og du sandsynligvis bør starte udjævningsprocessen igen. Dette er især kritisk i lang afstand udjævning (større end 30 fødder). Batterier kan udskiftes i de fleste enheder af glidende åbne en plast batteridækslet, derefter fjerne 4 "D" celle batterier og erstatte dem med friske dem.

•Indstil enheden, så det er i stand til at smide en stråle af lys til den position, skal du markere som ' niveau. " Dette trin kan kræve et stativ montere enhed eller vedhæftet fil til en væg eller anden fast genstand. Placer enheden, så den står i en lodret position så tæt på niveau som muligt. Hvis du hænge billeder på en væg, skal du montere enheden på et stativ med toppen af niveauet ca hvor du ønsker billeder skal monteres. Ethvert sted i rummet vil gøre for stativ, da "plan" strålen er projicerede 360 grader rundt i lokalet.

•Drej på enheden ved at trykke på tænd/sluk-knappen. De fleste enheder har en indre start sekvens, der tager et minut at fuldføre, og vil selv tjekke det hele system for nøjagtighed før de producerer sin "plan" lysstrålen output. Batteri lys skal være belyst grøn (signaling batteriet er OK) og "on" lys bør være fast med ingen blinkende LED (signalering enheden har afsluttet sin start sekvens). Unitten er nu klar til brug. Kontrollere lysstråle produktionen af enheden-du bør se en kontinuerlig røde eller grønne linje, der repræsenterer en "niveau" mark omkring hele omkredsen af rum i en ensartet afstand fra gulvet.

•Measure røde eller grønne strålen bliver produceret af enheden for at kontrollere det er i højden, du ønsker. Du kan kontrollere dette ved at bruge et målebånd og måle afstanden fra linjen stråle på gulvet. Hvis strålen ikke er korrekte, hæve eller sænke stativ med enheden knyttet (eller flytte wall mount, hvis det er knyttet til en væg), sà ¥ niveau bjælken vises, hvor du ønsker det. Stativ og enhed kan flyttes, mens det er i drift; dog tillade mindst 90 sekunder for enheden til at omstille sig før afhængige niveau bjælken som nøjagtige.

•Periodically tjekke at sikre enheden ikke har blevet forstyrret under brug. I de fleste enheder, medmindre monteringen er flyttet (stativ eller vedhæftet fil på væggen er flyttet) enheden vil selv korrekt efter kalibrering hvis det sanser nogen bevægelse af sin base, som fra vibrationer i gulvet. Periodisk recheck output strålen mod kendte benchmark (for eksempel, en blyant mærke på væggen i den ønskede højde) for at sikre løbende præcision.

Tips & advarsler

  • Aldrig glane i den laserlys udsendes af enheden.

© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com