Latex maling fjernelse tip

June 8

Latex maling fjernelse tip

Spild, drypper og overdreven maleri er alle grunde til at vide om latex maling fjernelse. Selv pensler skal have maling renset ud af dem grundigt, så de kan genbruges igen.

Hvis fanget tidligt nok Når malingen er stadig våd, kan det være så simpelt som aftørring ethvert spild eller drypvanding med en fugtig klud. Men når latex maling tørrer, det er meget sværere at fjerne. Men der er et par måder at gøre opgaven lettere.

Grænse spild og dryp steder

De siger at en ounce af forebyggelse er værd et pund af kur, og når du maler, det gamle mundheld bestemt bærer en masse vægt. Den bedste måde at fjerne latex maling er ikke til at fjerne det på alle. Her er hvordan.

Når du maler i et rum med møbler, dæk alt med plast, gamle plader eller presenning. Dette vil minimere enhver form for dryp på disse stoffer, og spare en masse besvær senere.

Når maleri trim, sills eller omkring fodlister, altid tape off malet det område, du ikke vil have. Der er masser af maling maskering bånd du kan bogstaveligt talt dække op nogen kant, som du ikke ønsker at male over. Og så når maleriet er færdig, du skrælle bare tape til at forlade skarp og sprød linjer.

Brug drop klude på gulvet rundt om det område, du maler. Lad malingen drypper eller spill på en dråbe klud og ikke på gulvet selv.

At fjerne nymalet

Nymalet fjernelse er lettere end tør maling fjernelse, så hvis det er muligt, forsøger altid at fjerne maling, mens det er stadig vådt.

Den nemmeste måde at fjerne våd maling på materiale, som møbler eller tæpper, er at bruge en blotting metode med en gammel klud og en svamp. Dæmpe rag med en teskefuld flydende vaskemiddel, der ikke indeholder blegemiddel, føjes til en kop vand.

Skamplet malingen op så meget som muligt med en klud, og derefter skylles med en svamp dyppet i rent vand. Gentag er om nødvendigt indtil de våde maling spot væk.

På træværk, kan du bogstaveligt talt tørre en våd maling op med en fugtig klud. Skyl rag hurtigt før malingen tørrer, og du vil være klar til den næste drop.

Et større olieudslip på et tæppe skal fjernes med en udvinding type tæppe renere. Rengøringsmiddel og vand fortynder og løsner udslippet, mens emhætte bogstaveligt suger malingen lige ud af tæppe fibre. Bare husk at handle hurtigt, hvis dette sker, fordi når malingen tørrer, ekstraktion metode ikke vil arbejde.

At fjerne tørre maling fra træværk og glas

Tør male fjernelse er en smule mere kompliceret, og generelt nogle type af opløsningsmiddel er nødvendige.

En lille mængde af terpentin på en gammel klud vil tage ud tørrede maling på træværk og glas områder. Du behøver ikke at bruge meget, og altid teste et lille område på træværket for at sikre det ikke fjerne finish.

Hvis terpentin ikke virker, findes der flere forskellige typer af dedikerede latex maling fjernelse kemikalier på din lokale hardware butik i afsnittet maleri. Som med terpentin, gælder disse maling flyttefirma for et lille område på træværket at Sørg for, at de ikke vil fjerne finish.

At fjerne tørrede maling fra tæpper

Tør maling på tæppe udgør sit eget sæt af problemer. Mindre dryp og pletter kan fjernes ved hjælp af terpentin eller en bestemt latex maling fjernelse kemiske. Igen dog teste et lille område først at sørge for, at uanset hvad du bruger ikke vil misfarve din tæpper.

For større spild er det bedst at fjerne så meget tørrede maling som muligt før du bruger nogen kemiske remover. Ved hjælp af fælles ting som en smør kniv for skrabning eller en tænger til knusning op store globs af tørrede maling, vil løsne op så meget som muligt. Vakuum før anvendelse af kemiske opløsningsmidler.

Efter støvsugning, anvende din latex pletfjerner, arbejder fra ydersiden til indersiden, duppe med en klud og bruger kun så meget opløsningsmiddel efter behov for at få tørret latex smidigt. Skrab med smør kniv og fjerne så meget som muligt.

Brug en pensel til at vaske olieudslip, føje omkring 1/4 kop af vaskemiddel til 1 kop vand. Krat og derefter duppes op blanding med en gammel klud. Skyl med en opløsning af 1 ounce af eddike til 10 ounce af vand, mulighed for at tørre, og derefter vakuum op i området.

Latex maling-/ lakfjerner virker også på tøj. DUP den på, skrabe drop eller spild med smør kniv og fjerne så meget som muligt. Køre det igennem en regelmæssig vask og maling pletten vil være væk.

Rengøring pensler

Latex maling er forholdsvis let at fjerne fra en pensel. Du har brug for masser af varmt vand til denne opgave, og kan du et par gummi eller latex handsker til dine hænder.

Du kan også bruge en maling børste kam, findes i enhver hardware butik, at fjerne de sværere at nå maling hvor børster mødes håndtaget.

Den første ting at gøre er fjerne overskydende våd maling fra penslen ved at køre det over læben af maling kan og giver overskud til at dryppe tilbage inde.

Tag penslen til en vask og begynder at køre varmt vand over den, bøje og sprede børster til at skylle ud så meget maling som muligt.

Hvis du har en maling børste kam, køre det gennem børsterne, især hvor de mødes i håndtaget, og bogstaveligt talt kam ud maling partikler, der stadig holdes af penslen.

Holde skylning, sprede børsterne som du går, og når vandet løber klart, du er færdig.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com