Latex maling holdbarhed

February 15

Latex maling holdbarhed

Gå ind i ethvert hjem forbedring butik, og du vil finde den maleri afdeling fyldt med en bred vifte af latex maling. Disse dage, kommer latex maling i en imponerende vifte af farver, formler og sheens, giver en masse virkning uden en stor investering. Faktisk er maleri den perfekte projekt for den gennemsnitlige boligejer. Vælge den rigtige type af latex maling, og sætte tid og kræfter i din prep arbejde at sikre den højeste grad af holdbarhed.

Oversigt

Maling kan generelt opdeles i to typer, alkyd og latex. Alkyd maling er oliebaseret, mens latex maling er vandbaseret. Latex maling har haft en kraftig stigning i popularitet på grund af sin brugervenlighed, holdbarhed og dækning. Latex maling består bare 30 til 35 procent af det arkitektoniske belægning marked i 1970 ' erne. I dag, udgør mere end 80 procent af maling salg. Mange folk nyde nem oprydning og lav lugt, der sørger for latex maling. Latex maling er også lettere at anvende end dens olie-baserede modstykke. Mens oliebaseret maling er klæbrig og aktivt skal indarbejdes i en overflade, latex flyder let fra rullen og giver god dækning med en mindre indsats. Latex maling tørrer også i så lidt som en time, så der er mindre tidsforbrug ventetid mellem frakker.

Karakteristika, der påvirker Durabilty

Typen af bindemiddel bruges i latex maling påvirker dens holdbarhed. Den mest holdbare maling er 100% acryl, mens vinyl akryl kommer i anden. Polyvinyl acetater rang tredje. I modsætning til oliebaserede maling er latex maling en åndbar belægning. Fordi det tillader fugt at flygte, kan det blive malet over en lidt fugtig overflade. Oliebaseret maling ofte skræl og revner i fugtige eller fugtige områder, når fugt forsøger at flygte. Disse problemer er ikke et problem med vandbaseret maling. Latex maling tilbyder også superior farveintensiteten uden den chalkiness, der nogle gange udvikler sig i dens alkyd modstykke.

Typer af finish

Niveau af gloss påvirker også en maling holdbarhed. En flad finish skjuler små skønhedsfejl, men det er den mindste holdbar glans. Flad maling er normalt forbeholdt områder, der ikke får en masse slid og ælde, såsom lofter. En satin eller æggeskal finish har en blød, perle-lignende glans og holder sig bedre. Satin og æggeskal maling er ideelle valg for aktive familier. Halvblank maling er smudsafvisende og især holdbare. Bruge halvblank maling i køkkener og badeværelser, hvor væggene skal tørres oftere. Et blankt finish er glat og skinnende. Maling med en blank finish gør mangler mere synlige, men den sejhed og let rengøring gør det et godt valg i visse områder. Brug blank maling på trim og kabinetter.

Overvejelser

Prep arbejde er afgørende for en tilfredsstillende holdbare finish. Før maleri, tør ned vægge og reparere eventuelle søm huller eller væg mangler. Anvende en frakke af primer hvis du maler over en mørkere farve. Bruge høj kvalitet børster og ruller, og splurge på 100-procent akrylmaling, hvis du har råd til det. Ældre huse kræver særlig opmærksomhed. Walter J. Gozden, teknisk direktør ved maling kvalitet Institute, advarer mod at anvende latex maling på toppen af flere lag af oliebaseret maling. Fleksibel latex maling anvendes på toppen sprødt oliemaling kan forårsage peeling. Hvis du har mere end fem lag af oliebaseret maling på ydersiden af dit hus, skal du holde med olie.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com