Latex maling tørretid Vs. helbredelse tid

October 12

Latex maling tørretid Vs. helbredelse tid

Hvis du ser på bagsiden af en dåse af latex maling vil du bemærke, fabrikanten har udskrevet en liste af tørring gange. De vil fortælle dig at vente en vis tid før du rører og en vis tid, før du kan anvende en anden frakke. Det kan være forvirrende, indtil du forstår, hvordan latex maling tørrer. Maling er ikke ligesom hår; bare fordi det føles tør betyder det virkelig er. Det skal gå gennem en langvarig proces af hærdning, der gør det muligt at oprette en fast obligation med den overflade, er det på.

Tørring Basics

Som latex maling tørrer, fordamper opløsningsmiddel og vand inden for det. Jo mere opløsningsmiddel der fordamper fra maling, jo mere holdbare malingen bliver. "Tør at røre" er den korteste tørretid er opført på de fleste maling dåser. Det betyder, at du kan sætte din hånd på en frisk malet overflade uden at få maling på din hånd. Det betyder ikke, at malingen er okay at gå på eller at du kan tilføje en anden frakke af maling til dine nymalede overflade. Opløsningsmidlet er fordampet kun fra overfladen af maling, ikke nedenunder. Indtil alle opløsningsmidlet er fordampet, malingen er stadig let beskadiget og skal håndteres med omhu.

Andre tørretider

Selvom malingen er tør at røre, betyder det ikke, det har skabt en stærk nok bond til at modstå andre anvendelser. Det er derfor maling dåser også liste over gangen"recoat" og en "Brug tid." "Recoat tid" er mængden af tid, at male skal tørre, før du kan anvende en anden frakke over først. Dette er normalt en til to timer. "Brug tid" er mængden af tid, maling skal have lov til at tørre, før du kan bruge det eller placere genstande på det. Denne gang vil omkring 24 til 48 timer. Men engang 48 timer er ikke nok tid til at helbrede latex maling.

Hærdetid

Hærdning er den tid det tager for latex til at blive holdbare og hærde. Når alle vand og opløsningsmidlet er fordampet, har malingen helbredt; Det har skabt en fast obligation med overfladen. Dette er ofte opført på maling kan som den tid du skal vente, før skrubbe eller vask malingen. Det tager normalt to til fire uger for latex maling til at helbrede. Hærdning tid kan variere afhængigt af malingen. For eksempel, hærder lav-gloss latex maling hurtigere end højglans maling.

Overvejelser

Tørring og hærdning gange givet på maling dåser er på optimale betingelser. Det betyder, når den omgivende temperatur er mellem 65 til 85 grader Fahrenheit og luftfugtigheden er under 50 procent. Maleri under andre betingelser kan hastighed op eller bremse ned til tørring og hærdning gange. Du ønsker ikke at gøre enten, selv om du er i en fart. Ændre tørretid enten måde kan svække bånd mellem maling, og overfladen forårsager det blister, knæk og skræl.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com