Latex vs Latex emalje

March 27

Der er to grundlæggende maling typer, latex og olie-baserede. Mange mennesker foretrækker latex maling fordi det er vand-baseret, hvilket betyder, at du kan bruge vand til at tynde det eller rense pensler, sammenlignet med de oliebaserede typer, der kræver terpentin til disse formål. Men der er mange forskellige typer af latex maling. Blandt disse typer er regelmæssig latex og latex emalje maling. Akryl latex er et andet navn for latex maling almindeligt anvendt til beboelse.

Baggrund

På trods af navnet indeholder de fleste latex maling ikke nogen latex gummi. Derfor, mennesker med allergi over for latex gummi har intet at frygte fra det. Akryl-baseret latex maling er lavet af en formuleret polyvinyl materiale, der indeholder akryl harpiks, ikke latex gummi. Latex maling indeholder også pigment--for at give farve-- og vand som opløsningsmiddel til at emulgere de øvrige ingredienser i en flydende form. Akryl harpiks fungerer som et bindemiddel til at holde pigment partikler i suspension.

Typer

Latex maling kommer i en række forskellige typer klassificeres efter deres udseende når tør. De omfatter flad, satin, glans og emalje finish. Nogle typer er bedre egnet til visse anvendelser end andre. Når udsmykning et værelse, kan husejere bruge forskellige typer af latex maling til loft, vægge, skabe, døre og træværk trim grænser op til fodpaneler, døre eller Vinduer.

Latex

En flad latex maling producere ikke glans, også kendt som sheen. Det virker godt til lofter eller vægge med uregelmæssige overflader, fordi det reducerer genskin. Men flade maling ikke stå hyppig vask. Derfor er en satin eller æggeskal latex maling med et lavt glans bedre egnet til brug på de fleste vægge, fordi det er mere vaskbar. Semi-gloss latex maling har en højere glans end den satin finish, som gør denne maling egnet til områder, der får meget beskidt, fordi de er rørt hyppigere, såsom døre, vinduer og andet træværk i et værelse.

Latex emalje

Latex emalje maling har den højeste glans af alle. Det giver en slidstærk og robust finish, der kan vare i årevis, fordi det har overlegne kvalitet at overholde overflader. Disse kvaliteter gør det meget let at rengøre. Sammen med regelmæssige latex emalje maling findes der også høj-gloss latex emalje maling. Mange mennesker kan lide at bruge enten af dem emalje finish i områder, der kræver mere modstand mod fugt, såsom køkkener eller badeværelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com