Lav Attic Loft ideer

November 6

Lav Attic Loft ideer

Konvertere din lav kvist loft i en fornøjelig, anvendelige rum med et par transformation ideer. Bortset fra male væggene og placere en seng på værelset, brug din fantasi og kreativitet til at slå det ind i et rum, alle dine venner vil beundre. Lofts kan også tilføje ekstra plads og værdi til dit hjem. Check med din bys regler og bestemmelser, før du starter enhver remodeling projekter.

Ovenlys

Selv hvis dit loft område har et vindue, overveje at tilføje flere vinduer eller et par ovenlys. Disse vil bringe mere lys ind i den lille plads til at gøre det større. Placer to windows støder op til hinanden på begge sider af rummet for at give mulighed for cross ventilation. Dette giver mulighed for luft til at rejse gennem den lille plads. For ekstra dekoration, bygge en trappe i stedet for en stige, fører op til loftet.

Høje loft

Hvis loft rum er for lille til at skabe et rum, overveje at fjerne loftet for en øvre gulvet. Du får straks plads ved at banke det ud. Fjerne hele loftet eller kun en del af det at holde loftet. For eksempel skaber udskære hele loftet en høj, katedral loftet i værelse nedenfor. Du kan også fjerne en del af det at gøre loft rum større. Enten måde, bygningen skal kunne tilpasse sig det loft fjernelse.

Soveværelse

Slå en lav kvist loft i en lille soveværelse ved at vælge møbler, der fordobler som opbevaring. Bruge en kaptajn seng med skuffer at køre langs bunden af sengen. Andre pladsbesparende møbler omfatter osmannerne med indvendige rum og stabelbare opbevaringsbeholdere. For at gøre området til et soveværelse, overveje at installere El, kabel, internet, telefon og badeværelse. Hvis du har nok plads, leje en blikkenslager installere et toilet, håndvask og eventuelt en bruser. Lokalet er ideel for gæster eller børn.

Office

Et loft er det perfekte sted for et kontor, som det er normalt et roligt område. Placere et skrivebord og arkivskab i rummet for at komme i gang. Andre valgmuligheder omfatter kunstigt eller ægte potteplanter planter, lyse belysning og bogreoler. Hæng en tavle eller tør slette bord på væggen. En anden mulighed er at male en væg med tavle maling. Placere et sortiment af kuglepenne, kridt, tørre slette markers, farveblyanter og markører på skrivebordet.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com