Lav-nektar blomster for sol eller skygge

April 2

Nektar er en sød væske produceret af planter at tiltrække befrugtere. For praktiske, lav vedligeholdelse blomst havearbejde, skal du vælge lav-nektar og lav-pollen blomster, der vokser i solen eller skyggen. Dette vil skabe en nem at vedligeholde haven med færre skabninger og allergier.

Nektar nyheder

Ifølge Annals of Botany, en Oxford tidsskrifter hjemmeside, har nektar niveauer af en blomst mindre at gøre med typen blomst og mere at gøre med bestøvning adfærd. Øget bestøvning øger nektar. Bestøvere hjælpe med at bestemme niveauet nektar. Hummingbird-bestøvet planter viser faktisk de laveste nektar niveauer mens planter besøgt af natlig bestøvere, som flagermus, vise det højeste, ifølge en Oxford University undersøgelse af 26 bestøvede plantearter. Hvis bestøvere ikke er krævende, bremser nektar produktion.

Impatiens

Impatiens er medium-size, runde, sarte blomster, der vokser i en bred vifte af farver, oftest røde og lyserøde farver. Impatiens er lav-nektar, allergi-venligt, lidt buskede planter med bløde blade. Solen eller skyggen vil arbejde for impatiens, men de foretrækker skygge. Den første prioritet er vand. Holde jorden fugtig men ikke dyngvåd våd. Impatiens trives bedst i varmt vejr. For at plante, bruge lerede jord og en lille mængde af kompost. Impatiens gør meget godt som potteplanter. Hvis de begynde at lede ru, beskære løv tilbage med omkring 30 procent. Desværre, blød krop fejl ligesom bladlus og thrips er tiltrukket af impatiens.

Begonier

Begonier er små, normalt lyserød, blomster med et bundt af gule støvdrager i midten. Gule og røde sorter er også tilgængelige. Begonier er lav-nektar planter med store blade. Bladene på denne plante ændre farve rundt i kanten af den dybe grønne. Begonier tåler sol og skygge. Kulden er ikke deres ven, dog, så Overvej en kurv eller potteplante. Begonier bør blive grundigt vandes og drænet. Befrugte din begonier en gang om måneden med et generelt formål gødning.

Krysantemum

Krysantemum er lav-nektar blomster, der bærer lidt eller ingen pollen. Krysantemum er skygge-tolerante, men de vil producere mere blomster i solen. Krysantemum kommer i en bred vifte af tekstur og farve. Denne hårdføre medlem af kurvblomstfamilien overlever endda lidt frost. De er forholdsvis nemme at vokse fra frø, men køber planter sparer tid. Plant dem i godt befrugtet jord. Bruge kompost eller staldgødning til en organisk haven. Vand denne farvestrålende blomst ofte forlader kun tid nok til jorden for at dræne. Korte, flade vanding er ideelt på grund af krysantemum lavvandede rodsystem.

Pierretters

Columbine er en høj, tynd, rød blomst, der tiltrækker kolibrier, og som betyder lav nektar. Den vokser i en række betingelser, men det foretrækker fugtige befrugtede jord i lys skygge. Holde disse vandes og drænet, anvende gødning en gang om måneden. Hvis du bor i et koldere region, hjælpe med at beskytte planten ved at tilføje et lag barkflis omkring bunden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com