Lave jeg skam savn en speciel vaskemidler for en Front-Loading vaskemaskine?

March 28

Lave jeg skam savn en speciel vaskemidler for en Front-Loading vaskemaskine?

Front-Load vaskemaskiner er kendt for deres evne til at reducere vand-og energiforbrug på grund af deres effektive design. Tufts University stater, der front-load vaskemaskiner udnytte 40 til 60 procent mindre vand og 30 til 50 procent mindre energi til at vaske en enkelt belastning af vasketøj end deres top-load modstykker. På grund af reduktion i vand, front-load skiver skal bruge specialiserede rengøringsmiddel til lav vandstand, hvilket resulterer i op til 70 procent mindre detergenter end andre skiver.

Hvorfor

Når en front-load vaskemaskine begynder sin vask, det bruger væsentlig mindre vand end dens traditionelle modstykke på grund af handlingen tumbling vask tromlen. Top-load vaskemaskiner udnytte næsten 40 gallon af vand til en fuld belastning, så rengøringsmidler til disse maskiner er fremstillet til at bryde og rydde tøj fibre inden for høj fugt niveauer. Fordi front-load skiver brug kun 20 til 25 gallon vand pr fuld belastning, standard vaskemiddel er at bryde og rene tøj, hvilket resulterer i vaskemiddel ophobning inden for tøj fibre.

Anbefalet vaskemiddel

Vaskemidler designet til front-load skiver kaldes højeffektiv vaskemiddel eller blot han vaskemiddel. Instruktionsbogen pålægger for alle front-load vaskemaskiner brugerne til at bruge kun han vaskemiddel til at beskytte integriteten af vaskemaskinen og forlænge levetiden af tøj. Denne type af rengøringsmiddel er fremstillet til dybt rent tøj fibre i lav vandstand, som sikrer, at dit tøj er ordentligt rengjort uden negative virkninger ved hjælp af traditionelle vaskemidler. Alle større Tøjvask vaskemiddel mærker gøre en han vaskemiddel, så du vil sandsynligvis kunne holde sig inden for det mærke, du foretrækker.

Omkostninger

På tidspunktet for offentliggørelse er den gennemsnitlige kostpris for højeffektiv vaskemidler fra $10 til mere end $20 per container; men Tøjvask alternativ Inc. hedder han vaske-og rengøringsmidler er typisk $13 pr. 100 ounce. Den nøjagtige kostpris for dette rengøringsmiddel er baseret på den producent, ekstra rengøring funktioner inden for vaskemiddel og dens størrelse. Når sammenlignet med top-load vaskemiddel, er prisen lidt højere; men han vaske-og rengøringsmidler er billigere end at erstatte ødelagt tøj eller fastsættelse af en brudt skive efter brug af rengøringsmiddel, der ikke anbefales.

Advarsel

Mens en front-load vaskemaskine vil operere med ikke-han vaskemiddel, resultaterne af dermed langt opvejer den lidt højere pris han vaskemiddel. Hvis du bruger almindelige vaskemidler, risikerer du af overskydende suds produktion, som er forårsaget af luft blandes med vand, mens tøj tumbling. Standard vaskemidler er ikke fremstillet til tumbling, dermed skabe overdreven bobler. Disse suds kunne overløb i Skive, beskadige indre dele og eventuelt siver ud i din vaskerum.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com