Lave jer savn en fugt barriere når bygningen en brusevæg?

July 4

Lave jer savn en fugt barriere når bygningen en brusevæg?

Som en shower sprøjter vand og producerer damp, er væggene i dit badeværelse udsat for fugt. Dette kan blive et problem, når vand kommer ind vægge og løber ned til et lavere niveau eller kondenserer på et træ eller gips overflade. Fugt barrierer kan forhindre dette problem, men ikke alle slags bruser behov en fugt barriere.

Hvordan barrierer arbejde

Fugt barrierer er fleksible, syntetiske lag, der forhindrer vand i at trænge ind din badeværelsets vægge. I modsætning til drywall, greenboard og fiberboard tillader fugt hindringer ikke fugt i luft at passere. Dette forhindrer fugt i luften fra at nå køligere dele af dit hjem, såsom plads inde i væggene, hvor det vil kondensere til væske og forårsage skader. I andre områder af badeværelset og andre dele af dit hjem, er kun udsat for små mængder af fugt, såsom køkken, kan blank maling tjene i stedet for en fugt barriere.

Bruser typer

En bruser har brug en fugt barriere hvis dens vægge er fremstillet af porøst materiale eller direkte tilsluttet dit badeværelse vægge. For eksempel funktioner en flise brusebad porøse vægge lavet af naturlige sten og mørtel. Selv en flise brusebad kræver en fugt barriere, fordi vand kan indtaste vægge gennem små revner i injektionsmørtel eller caulk mellem keramiske fliser. På den anden side præfabrikerede brusekabiner kræver ikke fugt barrierer, da de er lavet af lag af vandtæt materiale og har ingen revner eller sømme gennem hvilke fugt kan indtaste væggene.

Barriere Installation

Hvis din bruser kræver en fugt barriere, skal barrieren installeres, når badeværelset vægge og VVS-installationer er på plads, men før nogen af bruseren vægge eller gulve er installeret. Foringen tillægger den indvendige side af drywall med stifter og lim, giver en glat overflade for at anvende flise eller andre brusebad vægmaterialer. Under liner installationen skal du også skære huller for vandhanen, brusehoved og gulv afløb.

Andre kræver trin

Udover at installere en fugt barriere, hvis din brusebad kræver det, skal du tage yderligere skridt til at sikre, at dit badeværelse vægge er beskyttet. Blank maling vil beskytte vægge andre steder i badeværelset. Caulk er nyttig til at afskærme brusekabiner til at forhindre vand fra pooling på gulvet eller indsamling omkring brusebad døren sømme. Selv hvis du installerer en brusekabine, der ikke kræver en fugt barriere, skal du anvende caulk rundt i stalden til at forhindre vand i at trænge ind i væggene bag det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com