Lave omkostninger vindue behandlinger

December 20

Lave omkostninger vindue behandlinger

Udsmykning et hjem på et budget kan være en vanskelig opgave, især når de står med dyre vindue behandlinger, som på grund af de høje omkostninger ved mange tekstiler er næsten lige så dyrt at sy i hånden at købe off rack. Et værelse med afdækkede vinduer, men er ikke en mulighed; Det er en beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed bekymring samt en design fejl. Lave omkostninger vindue behandlinger ofte giver ikke helt så meget dækning som traditionelle, floor længde gardiner på stang-systemer, men de kan tilføje nok stil og dækning til at behage en budget-bevidste dekoratør.

Typer

Populære typer af lave omkostninger vindue behandlinger omfatter sengeforhæng, Cafe gardiner, romerske nuancer, pull-down nuancer og endda forhæng, når no-dikkedarer forhæng er begunstiget stærkt dekoreret, gulv-længde indstillinger.

Funktion

Cafe gardiner er hængt fra en spænding stang, der sidder inde i vinduesrammen, normalt i midten af vinduet. Kapper dækker kun de øverste dele af windows. Men nogle sengeforhæng, såsom butterfly kapper, er beregnet til at blive frigivet fra ledningen eller bånd systemer til at hænge over de fleste eller alle af vinduet. Roman nuancer er trukket i ét stykke fra toppen i stedet for bestående af to stykker, som er trukket ud over sider, ligesom traditionelle gardiner.

Fordele

Lave omkostninger vindue behandlinger ofte er lige så effektiv til at blokere i det mindste en del af indkommende lys som dyrere, gulv-længde indstillinger, og de er så attraktiv. Da de er mere omkostningseffektive, skabes ved hjælp af billig vindue behandlinger der mere plads i den udsmykning budget for andre designelementer. Fordi mange billige vindue behandlingsmuligheder, såsom Cafe gardiner, ikke blokere ud af vinduet, er de gode for værelser, der modtager en masse ønskeligt indirekte sollys eller værelser med udsigt.

Omkostninger forskelle

Cafe gardiner og sengeforhæng bruge mindre stof end andre behandlinger, hvilket er grunden til de er ofte langt billigere end andre vindue behandlinger. Det samme gælder for romerske og pull-down nuancer, der normalt passer direkte i eller lige uden for vinduesrammen og dermed kræver mindre stof. Selv traditionel forhæng kan købes billigt, men. I et interview med lejlighed terapi, Leslye Womack fra bedste klædt Windows i Austin, Texas, anbefaler brug af billige tekstiler fra stoffet gemme som lutter eller musselin og parre dem med en billig stang og clip-on kroge til at gøre din egen overkommelige forhæng.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Cafe gardiner og sengeforhæng traditionelt kun dække halvdelen af vinduet, så de ikke er egentlig beregnet til værelser, hvor de eneste vindue behandling og beskyttelse af personlige oplysninger er en nødvendighed; disse behandlinger er for det meste dekorative. Cafe gardiner råd mere privatliv end sengeforhæng, der kun dækker øverst halvdel af vinduet. Romerske nuancer, pull-down nuancer og minimal forhæng er de mest private, omkostningseffektive muligheder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com