Lavendel for husstøvmider

March 10

Lavendel for husstøvmider

Støvmider (Dermatophagoides) trives i madrasser, puder, sengetøj, gardiner og tæpper. De æder afstødning off fragmenter af menneskelige hud. Hvis du vågen om morgenen med et tilstoppet næse og nasal overbelastning, kan du opleve en allergisk reaktion på afføring støvmider efterlade. Helt rid hjem af støvmider er stort set umuligt; duften af lavendel kan dog anvendes til frastøder husstøvmider fra senge og sengetøj.

Beskrivelse

Lavendel, også kendt som have lavendel eller engelsk lavendel, er en hårdfør flerårig plante, der vokser fra 18 til 24 inches høj. Anlægget præsenterer sølvfarvede-grøn flagrende blade, toppet af dyb lilla blomster. Native til Portugal, Spanien og tørre bjergrige områder af Middelhavet, lavendel er kommercielt dyrkede i Australien, Europa og USA lavendel er en af de mest almindeligt anvendte duftstoffer i aromaterapi og er en vigtig ingrediens i mange sæber, lotion, shampoo, stearinlys og badegeler. Duften af lavendel, floral og urteagtige er meget behageligt for mennesker og frastødende på insekter.

Lavendel æterisk olie

Fremstillet ved dampdestillation af lavendel blomster, er lavendel æterisk olie effektiv i frastødende støvmider, lopper, myg, flåter, væggelus og edderkopper. Lavendel dræber ikke insekter. Den aromatiske duft af lavendel er stødende, forårsager insekter til at flygte fra området. Lavendel plantet omkring fundamentet for boliger afskrækker insekt skadedyrsangreb.

Vask lagner og sengetøj i varmt vand, og tilsættes 20 til 30 dråber til det sidste skyllevand. Sengetøj vil være frisk, rene lugt og fri for husstøvmider. Drys 10-20 dråber lavendel æterisk olie på et stykke vat, og guffe inde puder, soveposer, kufferter og linned opbevaring toiletter.

Fjern effektivt støvmider fra tæpper med lavendel og bagepulver. Bland 6 tsk tørret lavendel eller 20-30 dråber lavendel æterisk olie med en kop bagepulver. Drys sodavand på gulvtæppet. Lad det forblive i 20 til 30 minutter. Vakuum tæppe for at opdatere stoffet og fjerne lugtgener, snavs, snavs og støv mider.

Lavendel dyrkning

Friske blomsterknopper, tørrede buketter og lavendel æterisk olie er tilgængelige online, fra helsekost butikker og landmændenes markeder. Du kan også nemt vokse din egen. Lavendel vil vokse godt i USA hårdførhed zoner 2 til 7 og foretrækker frugtbare, veldrænet jord og en solrig placering. Køb starter planter fra lokale drivhuse og hjem og haven Centre.

Høst, tørring og opbevaring

Samle frisk lavendel, lige før blomsterne åbne. Afskårne stilke med rene, skarpe køkken saks eller haven saks. Slips i klaser, og hæng til tørre. Lagre tørret lavendel i stramt overdækket krukker eller dåser. Ordentligt tørret og gemt, bevarer lavendel sin søde duft og smag i mange år.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com