Lavendel middel mod en tør hovedbund

June 3

Lavendel middel mod en tør hovedbund

En tør hovedbund kan være kløende, ubehageligt og pinligt. Barske vaskemidler i shampoo og balsam kan forværre problemet meget de hævder at løse. Vælge Lavendelolie til en naturlig løsning til tør hovedbund irritation.

Fordele

Almindeligt kendt for at hjælpe med at lette søvnløshed, indeholder Lavendelolie også mange fordele når anvendes topisk på huden. Det fungerer som en antiseptisk, sikkert behandling af betændelse i hovedbunden. Lavendel olie også behandler sår, forbrændinger og eksem, hvilket gør det nyttige i behandling af smerter og irritation forbundet med at have en tør hovedbund.

Ansøgning

Gnid to til tre dråber lavendelolie direkte på det angrebne område. Ikke blot vil Lavendelolie lindre tørhed, det reducerer også skæl. Anvendes så ofte som nødvendigt, eftersom Lavendelolie er en af de få æteriske olier, der er sikker, når den ufortyndet.

Advarsler

Lavendel olie er giftigt, hvis der indtages oralt. Holde Lavendelolie fra dine øjne og slimhinder i munden og næsebor. Nogle mennesker er allergiske over for lavendel; teste olien på en skjult del af din krop og overvåge området for at se, hvis et udslæt udvikler. Udslæt, kvalme, opkastning, hovedpine og kulderystelser er symptomer på en allergisk reaktion. Brug ikke lavendelolie, hvis nogen af disse symptomer udvikler.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com