Lavt forbrug luft værktøjer

June 24

Lavt forbrug luft værktøjer

Luft værktøjer drives ved hjælp af trykluft, også kendt som pneumatiske værktøjer. Luft værktøjer tendens til at have en høj effekt / vægtforhold og er sikrere og billigere i drift end tilsvarende elektrisk værktøj. Luft værktøjer, der opererer på højt drejningsmoment vil bruge mindre luft. Værktøjer, der bruger lav drejningsmoment vil bruge meget mere komprimeret luft. Mængden af luft bruges afhænger også effekt på bliver brugt.

Brad sømpistol

En brad sømpistol behov meget mindre komprimeret luft til at køre end andre pneumatiske værktøjer. Dette værktøj skyder brad negle på plads og bruges ofte til træbearbejdning projekter og tilføje trim. Brad sømpistol bruger to kubikfod per minut (cfm) luft flow. Luften også behøver ikke at være så stærkt komprimerede, som luften til 30 pounds per kvadrattomme (psi) er acceptabelt til brug.

Virkningen føreren

Virkningen føreren kræver 4 til 12 cfm arbejde. Dette producerer en nedadgående og roterende magtanvendelse anvende drejningsmoment på en bolt eller skrue. Jo større bolt eller Spændemoment mere cfm behov. Dette værktøj er som et bor, men det kan levere meget mere drejningsmoment.

Air Hammer

Air hammer bruger trykluft til at drive en hammer hoved mange tusindvis af gange i sekundet. Det er især de hånd luft hamre, der har lavt luftforbrug. Luft hamre kan være meget stor, op til fem fod høj og anvendte i svejsning og smed butikker. Air hammer bruger lavt lufttryk når forme eller udjævning metaller. Når store objekter såsom beton skal udslås luft hammer kræver meget mere luft, selv om mange jack hamre stadig anses for at være lav luft forbrug pneumatiske værktøjer.

Sprøjtepistol

En sprøjtepistol bruger trykluft til at sprøjte en væske. Almindelige anvendelser af spulehåndtaget omfatter maleri og plante gødning eller kunstvanding ansøgning. Der findes flere forskellige typer af kanoner og hvilken en er bedst afhænger af typen af væske der sprøjtes. De fleste sprøjtepistoler vil kræve mellem 3 til 12 cfm og luft ved tryk mellem 8 til 30 psi. Den faktiske luftforbrug afhænger af pistol anvendes.

Paler

En luft skralde er svarer til en manuel skralde, bortset fra det har en luft motor siddende på stikket. Disse paler er ikke designet til at nå præcise drejningsmoment målinger, i stedet for hastighed. Fordi drejningsmoment ikke er en væsentlig faktor for dens brug, har air ratchet et lavt luftforbrug, selvom beløbet anvendes afhænger af brandet.

Air Drill

Air drill bruger trykluft til at køre. Air Boremaskiner foretrækkes når arbejder med brændbare materialer og kan bruges i hjemmet og garagen. Air boret har aftagelig hoveder, så du kan ændre tips for alle typer af skruer.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com