Lavt loft ideer

March 2

Lavt loft ideer

Alle elsker rummelighed med højt til loftet, men en mangel på headroom behøver ikke at ødelægge et værelse. Medmindre din lofter er lav nok til at ramme hovedet, er de kun et irritationsmoment, når du faktisk bemærker dem. Lavt til loftet værelse design bør nedtone de lofter, der er så meget som muligt, narre øjet til at mærke andre ting om rummet og blokere højden.

Loft maling

Ifølge hjemmesiden lejlighed terapi, kan den rigtige maling gøre meget for at mindske udseendet af et lavt til loftet. Male loftet med glans eller semi-gloss hvid eller off-white maling at gøre det synes større og mindre indførelse. Dette vil også henlede opmærksomheden væk fra loftet til andre dele af rummet, hjælpe med at lindre klaustrofobi videre et lavt loft kan forårsage.

Farvekontrast

Henlede opmærksomheden på gulv og vægge til at nedtone de lave lofter. Mørkere gulvet ved at installere bejdset træ, mørk tæpper, fliser eller andre mørke gulve. Bruge interessante mønstre på gulv, orientalske tæpper eller mosaikfliser, at tilføje low-level blikfang og holde beskuerens øjne lav. Tilføje farverige trim til væggene med stærke lodrette linier at give væggene visuel attraktion.

Møbler stil og placering

Typen møbler du bruger og den måde du placerer det gør en stor forskel i at gøre din lav-loft rum føler åben og rummelig. Lejlighed terapi anbefaler at bruge "lav slung eller lav profil møbler" at skabe åbne rum og give dit loft ekstra frihøjde. Undgå høje genstande som høj ryg stole, stående lamper og klædeskabe. Bedre kælderen ideer, en hjemmeside, der tilbyder masser af ideer til at overveje, når remodeling et kælder, anbefaler breder sig ud din møbler i små grupper omkring sider af værelserne snarere end at holde det centraliseret. Dette vil åbne op i midten af rummet og skaber en følelse af mere plads, som vil modvirke effekten af det lave loft.

Belysning

Et dårligt oplyste rum er klaustrofobisk uanset størrelse, og i lav-loftet værelser, dette problem er især alvorlig. Ikke hænge vedhæng lys, lysekroner eller nogen andre Loftlys i rummet. Ikke alene vil de gøre opmærksom på loftet, men du og dine gæster vil være mere tilbøjelige til at støde hovedet på dem, fordi loftet er lav til at begynde med. I stedet bruge lav tabel lamper og væg sconces for at skabe diffuse, selv belysning i hele lokalet. Hvis du planlægger en stor renovering eller at have et hus bygget, installere store vinduer for at give dit værelse fordel af masser af naturligt lys.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com