Lavt voksende buske til din Front veranda

February 12

Lavt voksende buske til din Front veranda

Selv hvis din havearbejde udsigter er begrænset til din front veranda, kan masser af planter vokse i containere, både i fuld sol, fuld skygge eller nogen lys niveau mellem disse yderpunkter. Plantning af buske vil give din veranda nogle grønne grønne straks. Hvis du ønsker at bevare maksimal synlighed for stirrede over en veranda rækværket, vælge lavtvoksende eller endda krybende busk sorter.

Picking planter

For at bringe sunde blade på din front veranda, skal du vælge buske, at tilpasse sig godt til dyrkning i containere. I almindelighed, er langsomt voksende arter, der har små rodsystemer de bedste kandidater. Som en ekstra fordel, disse planter kræver lidt beskæring, gør din havearbejde gøremål der meget enklere. Look for dværg sorter af træagtige planter eller løvfældende buske.

Ved hjælp af beholdere

Picking den korrekte busk art til din placering og container er nøglen til en sund våbenhus haven. Det er desuden afgørende for god plantevækst, at du vælger den korrekte type af container og pottemuld. At kompensere for begrænsninger af vokser i en lille beholder ved at behandle din buske til potning jord blander specielt fremstillet til containere. Dermed vil sikre passende afløb og rigelige næringsstoffer. Vælg en pot ifølge din æstetik, uanset om du foretrækker udseendet af terracotta, metal eller træ. Hvis du vælger en beholder, som ikke tillader dræning, indstille en mindre beholder inde det oven på en seng af grus, og plante din busk i de mindre beholder.

Ved hjælp af naturligt hjemmehørende arter

I mange tilfælde betyder front veranda voksende, at dine planter ikke får fuld sol. Gøre for de restriktive vækstbetingelser ved at vælge arter, der er særdeles hårdfør og velegnet til dine klima. Typisk, indfødte planter er tilpasset til dit område nedbør, fugt niveau og jord betingelser, hvilket gør dem lettere at dyrke. Colorados bjergrige og subalpine højder, for eksempel er den strittende solbær (Ribes lacustre) en native lavtvoksende busk, der producerer grøn-lilla blomster og iøjnefaldende lilla frugt. Fælles enebær (Juniperus communis montana) er en anden lavtvoksende indfødte busk med stedsegrønne nåle-formede blade og blå-grå bær.

At arrangere buske

Når en børnehave refererer til en lav voksende busk, er den pågældende plante typisk 3 fod høj eller kortere. Det kan også betegnes som et bunddække. De fleste jorden-dækker spredningen flittigt, at sende lange grene trailing langs jorden. Hvis du planter en spredning af wide bunddække busk, forvent et tæppe af grønne områder omkring din veranda gulv. Afhængigt af arten skal du beskære det regelmæssigt for at holde din plads fra påfyldning med løv. Tilføje et par compact eller dværg sorter i højere beholdere til visuel interesse. For en afbalanceret sammensætning, bruge grupperinger af tre hver gang du er i tvivl. Hvis du planter klynger af forskellige arter, målet for variation i blad struktur, blad og blomst farve og samlet højde.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com