Lawn Care Tips til muldvarp forebyggelse

January 21

Lawn Care Tips til muldvarp forebyggelse

Modermærker er små pattedyr, der graver underjordiske tunneller i græsplæner og andre haven områder. I enderne af deres tunneller efterlader de grimme dynger af snavs. De forstyrrer også planterødder, forårsager skade på græsplæner og haver. Selvom det er vanskeligt at forudsige, hvorvidt modermærker kan angribe en græsplæne, kan gartnere hjælpe med at forhindre modermærker med et par enkle tips.

Ricinusolie

Spray castor olie på en plæne til at gøre det mindre attraktivt at modermærker. Ifølge National Gardening Association viser universitetsforskning at ricinusolie sprays frastøde modermærker.

Vanding

Muldvarpe foretrækker fugtig jord, fordi det er nemmere for dem at grave igennem. University of Missouri forklarer at modermærker undgå tørrere jord, og Ohio State University forklarer, at muldvarpen skader er også dybere underground og mindre synlige på tørrere græsplæner. Mens gartnere ikke kan ønsker at rode op deres græsplæne græs ved tørring det ud for meget, så den kan tørre ud lidt i mellem vandingerne hjælper med at gøre området mindre attraktivt for muldvarpe og hjælper eksisterende muldvarp problemer dukker op mindre som modermærker graver dybere under jorden for at finde fugtig jord.

Barrierer

Gartnere sandsynligvis helt blokere ikke off stor græsplæne områder, men de kan sætte i underjordiske hegn, der holder modermærker fra grave i små områder eller foruroligende især værdsatte planter rundt om græsplænen. Plant pærer og specielle planter i wire bure at forhindre modermærker forstyrrer dem og installere underground wire hegn for at holde modermærker ud af de vigtigste områder af græs.

Insekticider

Muldvarpe feed på underground insekter, især orme. University of Missouri anbefaler brug af insekticider på græsplæner til at slippe af muldvarp fødekilder og tilskynde dem til at gå videre til forskellige områder.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com