Layout til en lille køkken

January 13

At have et lille køkken er ikke en dårlig ting. Det sparer plads og skaber effektivitet i arbejdsplads. Der er mange typer af design og kreative ideer du kan bruge til at gøre layout for en lille køkken mere behagelig for din situation. At kende dine behov og den plads du har til at arbejde med er de to vigtigste elementer til at beskæftige sig med, når du arbejder med dette problem. Hvordan du vil bruge den lille køkken er det næste bekymring, efterfulgt af den faktiske layout og funktion.

Figur og rum

Overveje en af de fire typer af køkken figurer bruge: enkelt linje køkken, figuren "L", "U" form og Pantry køkken. Bruge enkelt linje køkken, når du har en lang mur med ingen vinduer eller døre og begrænsede bredde til at arbejde med. Brug "L" form når du har brug for minimal trafik og ønsker at kombinere det med en spisestue; denne figur er godt for familier og tager mindre plads. Brug typografien "U", hvis du er en gourmet-kok eller har brug for maksimal opbevaringsplads og arbejdsområdet udnyttet fra tre vægge. Bruge galley køkken, når du har brug for to rækker af forberedelse plads og komfort. Professionelle kokke bruger mest denne type af layout. Vide, hvor meget plads du har til rådighed, og hvordan det vil forholde sig til formen af dit køkken. Du kan også tilpasse disse layouts med en ø-bordplade, som giver mulighed for cook at besøge med gæster og familien mens du arbejder.

Brug

Overveje at bruge for hvert afsnit af dit køkken. Planen for op til fem separate områder; mad prep, madlavning, oprydning, bagning og snack-Centre. Husk at hvert område ikke behøver at være enorme for anvendelse skal være effektiv. Sætte mad prep området mellem køleskabet og vask, med skidt i nærheden. Brug dette område til at placere knive, skærebrætter, måling eller blande elementer, blendere og smagsstoffer eller krydderier. Sted køkkenområde i den ene ende af køkkenet; Dette vil omfatte komfur, ovn og/eller mikroovn, afhængigt af hvordan du tilbereder. Brug dette område til at sætte dine gryder og pander, køkkenredskaber, olier, ovn luffer og mindre apparater såsom brødristere eller Frituregryder. Placere området oprydning mellem mad prep og madlavning områder. Dette er, hvor området vasken, opvaskemaskine og skrald går. Placer viskestykker og opbevaringsbeholdere her også. Retter bruges hver dag kan gå her, også. Placer bagning området sammen med enten rengøring eller madlavning områder. Dette er den plads, der bruges til cookie ark, kageruller, blandere, blande skåle og kogebøger. Placer snackområde ud af ruten vigtigste trafik mellem køleskab, rengøring og madlavning områder. Placer din mikroovn, popcorn popper, kaffemaskine og deres tilbehør her.

Layoutet

Brug "arbejde trekant", som køkken layouts er baseret på. Husk at en arbejde trekant består af tre hovedpunkter i et køkken; komfur, vask og køleskab. Tegn en imaginær linje mellem disse tre til at gøre din trekant; tanken er for trekanten for at gøre plads mellem disse tre elementer til at bevæge sig rundt komfortabelt. Brug indbyggede hårde hvidevarer til at hjælpe med at skabe plads. Brug kompakt apparater, som kan opbevares nemt. Skabe masser af bordplads med dyb tællere; undgå rod tællere med sjældent brugte apparater. Installere så mange kabinetter som muligt at skabe mere lagerplads.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com